Family Farm

Alternativni nazivi: Porodična štala

Obitelj Barn - vaša osobna dacha

Djeca vole ići sa svojim roditeljima u seosku kuću. Ovo je prilika za posjetu prirodi, sunčanju i pljusku u rijeci, veseli se s prijateljima, jedu jagode, jabuke i ribizle. Ali ako nemate letnjikovac ili sada nije sezona, igra Family Farm će je zamijeniti u cijelosti.

Ovo je vrlo lijepa igračka u crtanom stilu, gdje svaki detalj izgleda šareno, u bogatim bojama, s jasnom grafikom. Dizajniran je za zabavu na računaru, ali se može instalirati i na Android, tako da uvijek možete imati džepnu farmu na dohvat ruke, i Family Farm igrati čim se dođe trenutak. Sada su vaši prijatelji uvijek tu, jer su igre preglednika izgrađene na takav način da pravi igrači borave u isto vrijeme, kontroliraju svoju zemlju i komuniciraju putem interneta. Ovdje ćete upoznati nove ljude i sprijateljiti se, čak i ako žive na drugoj strani Zemlje.

A fun farm assignment

Za početak vam je potrebna registracija porodičnog imanja kako biste dobili pristup svim značajkama igre. Sigurno vam je poznata procedura: obavještavamo e-mail, izmišljamo lozinku i ime u igri, unosimo podatke u predloženi obrazac za registraciju. Glavna stvar je da zapamtite lozinku i ime da biste ušli na račun sa bilo kog računara. Naravno, treba da ih čuvate u tajnosti, tako da osim vas niko ne može prodreti na vašu stranicu.

Sada, kada ste već potpuno vlasnik malog komada zemlje, počnite ga razvijati:

 • Postavite parcele sa različitim kulturama
 • Biljne životinje: konji, krave, ovce, perad
 • Kolekcija prinosa
 • Zgradite fabriku za preradu proizvoda
 • Prodaja i kupnja
 • Friendship with neighbors

Za praktičnost, postavite polja i proizvodne pogone jedan do drugog tako da se mlijeko može odmah pretvoriti u kiselo vrhnje, svježi sir, sir. Izgradite mlinove i pekare sa pšeničnim poljem. Uskoro će vaša plantaža izgledati dobro uređena i uredno podijeljena na sektore, između kojih se nalaze staze šljunka, raste cvjetnice i voćke.

Ne zaboravite da je iPlayer Family Farm simulator, tako da je sve ovdje uvjerljivo. Ako biljke ne budu zalivene, one će nestati i nećete moći završiti zadatak berbe. To će izazvati i druge probleme - nedostatak sirovina za preradu i gotov proizvod. A ako niste završili zadatak - trpjet ćete gubitke. S druge strane, za prodatu robu dobijate zlatnike, bonuse i nagrade, zahvaljujući kojima ćete moći da pređete na sledeću fazu igre, gde će se otvoriti nove zgrade i mogućnosti.

Neka igra izgleda jednostavno, ali to je obmanjujući osjećaj. Morate se potruditi da postignete željeni rezultat. Neka vaše olovke i ne dobiju prljave zemlje, radite na tome da bude puno. A kada se ekonomija proširi, glavni asistenti će biti nove mehaničke, poboljšane akvizicije.

O karakteristikama igre

 • Game Family Barn je predstavljen igračima za besplatno
 • Na razgovoru sa drugim učesnicima, naći ćete nove i zanimljive ljude
 • Potrebno je saditi sadnice, sijati, saditi drveće, grmlje i cvijeće
 • Color je narasla žitarica
 • Proizvodi dostupni preko 200-t
 • Pođite više od 100 trofeja
 • Prihvatite naređenja i izvršite ih uz naknadu - novčiće i poklone
 • Opdates diverzificiraju funkcionalnost igre i njene zadatke

Konkurirajte se sa drugim igračima na farmi, napravite jahanje, zaradite više od drugih. Početnici će proći uvodni trening, koji će objasniti nijanse i pomoći im da se smire. Dalja kontrola prelazi na vas, i sve greške sa postignućima zavise od vas.

 

Sve najbolje igre online. Heroes Žanrovi Tagovi