Tvornica Glamour

Alternativni nazivi: Fabrika Glamura

Želite postati najviše stila, moderan i glamurozan? Tada se igra Glamour Tvornica online za vas! Na kraju krajeva, online igra & nbsp; Tvornica Glamour - jedinstveni besplatni igra za djevojčice koji žele uspjeti, ljubitelje glamurozne način života, u kojem svaki može uzeti fascinantan način od obične djevojka zvijezda glamura, demonstrirajući svoje talente i sposobnosti.

Igra Tvornica Glamour Online kombinira zanimljiv svijet i društvene mreže za komunikaciju. Budite centar pažnje, komunicirati s drugim ljubitelj mode, sudjelovati u natjecanjima i modnih dvoboja!

kako bi pokušali da postanu najviše stilski i moderan, da se registruju u igri & nbsp; Tvornica Glamour.

Registracija & nbsp; Tvornica Glamour vrši na sljedeći način: na stranici igre kliknite na gumb i laquo; Registracija & raquo;. Izaberite svoj stil, ispod Unesite svoju e-mail, lozinku u igri, ime svoje dame, unesite datum rođenja i zemlje i potvrđuje ugovor o licenci, kliknite na & laquo; raquo Završi registraciju i;. Čestitam, Glamour Tvornica registracija je završena!

U ovoj igri ćete morati da ostvare svoje ciljeve (dobiti posao, napraviti novu frizuru, pronaći partnera za zabavu, kreirati svoje odijelo) kao obavljaju različite zanimljivih zadataka ćete otvoriti nove razine. U ovom trenutku u igri 44 razine, što ih, vi ćete biti u mogućnosti da ostvari vrtoglavih visina modnog svijeta. Ali igra neće završiti, gameplay je stalno ažurira i nove uzbudljive posao.

Evo, sve kao u stvarnom životu i ndash; Fashionista treba obratiti pažnju. Potrebno je da se hraniti, odjeven, ostanak u formi, ne zaboravite na dobro raspoloženje, jer ako ona ne osjeća sretan, onda bolestan. Bolje je da se brine o ovom trenutku, ili kasnije, kako bi se & nbsp; da i dalje online & nbsp igrati igru; Tvornica Glamour će morati učiniti velike napore da ispravi situaciju.

da uče i igrati igru ​​& nbsp; Tvornica Glamour online je vrlo jednostavna. Original i moderan novu odjeću možete kupiti u butiku, naći posao, posjetite agencija za zapošljavanje dobiti u obliku će pomoći Fitness klub, poboljšati njihov intelektualni nivo je moguće u biblioteci, a ako želite da igraju i upoznati s mladićem, došao u klub.

da biste povećali glamura će sudjelovati u modnoj igrama. Da Tvornica Glamour, igrati i pobijediti, trebat će vam skupe fancy stvari bolje od drugih. Ali da osvoji to utječe ne samo svoj smisao za stil i dobrog ukusa, ali i pokazatelji zdravlja i sreće mode. & Nbsp;

također ćete imati priliku da učestvuju u izboru za mis. Početna modnih trendova i laquo; Factory Glamour & raquo; određuje jednom tjedno po jedan glas drugih država. Ovo je odlična prilika da pokaže sve svoje ukusa, mašte i originalnosti. & Nbsp;

Osim toga, imate jedinstvenu priliku da se osjećaju kao pravi dizajner. Stvoriti razne modni proizvodi na takmičenjima, najzaslužniji i talentirani će biti dodijeljene nagrade. Također, što od vlastite stilski interijer, možete dobiti nagradu u relevantnim konkurenciji.

Prijavi ljubimca, to će vam donijeti radost i povećati svoj rejting. Ali ne zaboravite da se hrani, hodati i igrati s njim.

I na kraju, glavna stvar - to je komunikacija! Tijekom igre možete sklapam nova prijateljstva sa drugim ljubitelj mode, koji će vas podržati sa svoje glasove u emisijama i natjecanjima, povećavajući svoj rejting. Razmjena mišljenja s prijateljima, predstaviti svoj rad i dostignuća.

Pridružite nam se, i vidjeti što & nbsp; online igra Fabrika Glamura vam omogućava da postane pravi profesionalac u modnoj industriji.

Početak reprodukcije & nbsp; Tvornica Glamour i postao prava zvezda! & Nbsp;

 

Sve najbolje igre online. Heroes Žanrovi Tagovi