Fable Legends

Alternativni nazivi: Fable Legends

igre Fable Legends na osnovu legende i priče.

To nije ozbiljan izgled igre Fable Legende, više kao Merry bajka s elementima herojske sage. Međutim, kao što je namjera autora & ndash; napraviti najbolje od ozbiljne priče s malo humora, ali ne djeca u nadi da će projekt u žanru akcije RPG - zavesti sve uzraste.

Planirano je da Fable Legends se mogu preuzeti za jedan Xbox i PC sa Windows 10. Otvorena beta testiranje će se vršiti u proljeće 2016. godine I u toj istoj godini, developer i izdavač Studios Lionhead Studios Microsoft će objaviti utakmicu.

Prvo izdanje ne obiluju lokacije i likovi će učiniti svoje akcije u glavnom gradu, ali autori će stvoriti niz nastavaka, postupno širenje karta, dio likova i drugim stvarima. Što se tiče modova, igrači će moći da biraju jednog korisnika ili zadruga. Međutim, da se zaustavi na izborima na jednom prolazu, nećete biti sami i ndash; sljedeći će biti u društvu likova, kompjuterski pod kontrolom.

Do sada, rad na projektu je u punom zamahu, igrači pokušavaju saznati više detalja o tome šta se pripremaju programera. Svaki vijesti živo raspravlja i brzo širi, a to je postalo poznato da će preuzimanje Fable Legends biti moguće modelirati free-to -play.

Sudbina junaka i ndash; svoju sudbinu.

Događaji se odvijaju u gusto naseljenom svijetu Albion, gdje se očekuje da je situacija u kojoj je sveprisutni zlo sprečava slavne junake da žive mirno, sretno, tako dobro ikad poslije.

Prije kvartet pojavljuje sve dobri momci & nbsp; jedan negativac & ndash; vođa goblini i orci. Da, zlikovac, ali pod svojom kontrolom dosta agresivan miljenika, i to aktivno koristi svoju moć da plemeniti ratnici nasylaya svoju vojsku da spriječi da obavite dobrim namjerama.

Pored ogromne lider zelene nakaze postavlja zamke i manipulišu na vrijeme, uzrokujući različite katastrofe. U principu, dosadan junaci definitivno ne, a ako postane, glavni negativac će se pobrinuti za njihove navijačica.

 • Scary zaštićen u najugroženijim područjima arbalester oklop.
 • swordswoman teških magične štit.
 • Slatka ubojica s profinjenim manirima.
 • nestašan, smiješno čarobnica, u stanju da bez napora zamrzne bilo, i da se pretvara da se ne.

  sa junak naći ćete se u svijetu u kojem magija, legenda i povijesti postao jedan. Čekate The Amazing zadatke, izazov zadatke, čudno susrete sa zanimljivim likovima popunjavanja Albion. Vi odlučite ulogu & ndash; Sly prevarant, neustrašivi ratnik, hrabri plaćenik ili sama vrlina.

  Vaš lik zaslužuje bolje, kako bi bili sigurni da on nije potreban brzinu.

  Njihova snagu i moć udara može se postepeno povećava se da bi to privilegije nakon prolaska misijama u Fable Legends na PC-u.

 • Procesor: Intel Core i7-860 Quad 2.
 •  

  Play također