EX. GODS

Alternativni nazivi: EX. GODS

EX. GODS online & ndash; besplatni browser baziran multiplayer fantazija igra žanr BBMMOG. Projekat Ex. Bogovi potpuno fokusirani na PvP bitke. Pozadina govori o tome kako stranac bogovima napao harmoničnog svijeta i počeo da zadire u Titans, koji su dugo obožavali stanovnici Ogrlice svjetova. Naravno, za takvo ponašanje namjerno stranaca morati platiti, tako da je hrabri vojnici dve frakcije krenula za njima. Ali ne, da rade zajedno i nastoje da rade zajedno riješiti ovaj problem. Predstavnici frakcija organizovali neku vrstu konkurencije. Svako želi biti prvi u ovom ludom utrci i kazni invazije bogovi zaslužuju. Sukob između orlovi i Lions izbio više. Na kojoj strani će pobijediti? Možda da vam može pomoći jedan od frakcija do vašeg cilja? Požurite, vaša braća kojima je potrebna pomoć!

EX. GODS igra zahvaljujući svojim brojnim funkcijama će vas osvojiti od prve minute. PvP sistem je izgrađena na tom principu da pobjednik uzima sve. Vi ćete biti u mogućnosti da se pridruže borbi, i da ih primijeniti kao combo napade i vlastite taktike. Turn-based borbe su tako realno da dugo ostati u sjećanju učesnika. Dobra stvar je sposobnost da se pretvori u različite stvorenja. U isto vrijeme ste koristeći sve sile svojstvene određenom čudovište. Gameplay uključuje stvaranje klanova i savezima. Zajedno sa saveznicima, ti će ići na osvajanje dvoraca i raznih slučajeva. Vjerujemo da će takve kampanje u potpunosti zadovoljiti svoju žeđ za avanturom! Također inherentne u igri politika, a vi ćete biti u mogućnosti da se razvije odnose s drugim korisnicima. I dodati sve visoke kvalitete grafike u, zanimljiv priči, raznolikost lokacija, adaptacija igre za sve moderne tablet računala i niske zahtjeve sustava. Važno je PC odgovara na takve parametre: OS Windows / 2000 / XP / Vista i puta; 32 / Sedam ; procesor Intel Pentium i Iota; i Iota, i Iota; 800 MHz; 64 MB grafička kartica; RAM 256 MB. Zaključak je jasan. U principu, ti prilično atraktivan sliku! Tvorci i zaista potrudili da predstavi korisnicima kvalitetan proizvod.

EX Registar u igri. GODS otvoriti vrata u čarobni svijet. Prvo se odlučite inkarnacija, a zatim unesite željeno ime, adresu e-pošte i reći smisliti lozinke. Ne zaboravite da je EX. Registracija GODS podrazumijeva prihvatanje pravila, i vi izraziti svoj pristanak da se o inkarnacije. Imajući svoj račun kao poklon, vi ćete biti u mogućnosti da igraju EX. GODS desno u prozoru preglednika. I uzeti vremena za preuzimanje klijent ne mora.

U početku ćete biti zatraženo da izvrši uvodne zadatke. Prvi posao je da pomogne da se koristi u igru, steći iskustvo i prikupiti neke zlata. Gameplay prate razuman savjeti, tako da ne brinite da kao početnik, vi izgubili i ne mogu pronaći svoj put. Što duže EX. GODS igrati, što je teži zadatak postaje. Ali nagrada odgovara napor. Na primjer, postoje zadaci za koje učinak ćete dobiti masku. Maska & ndash; Ova mogućnost će se pretvoriti u čudovište. A pošto ima puno životinja, možete posjetiti različite slike.

Možete odabrati frakcije, dostigavši ​​treći nivo. Prije nego što će morati ispuniti Quest i laquo; Izvor kuge & raquo;. Ako ne možete ubiti svoj gazda pod nazivom Vukodlak, pozivaju na pomoć nekog od igrača. Više iskusni igrači će se zabaviti s vama ovu uslugu. Dakle, stepping Vukodlak leš, nađete suočeni sa izborom & ndash; Lavovi ili Eagles? Eagles su različite uspona i profinjenosti. Ove plave krvi stvorenja okolo kao poredak. Karakteristike karaktera & ndash; hladan, proračunat i lukav. Lavovi & ndash; nasljednici Vizantije. Noble karakter, iskrenost, poštenje, ljubav za život i ndash; glavne karakteristike prirode ovih varvara.

igrati igru ​​EX. GODS vi, i dalje prate isti osnovni parametri: kvaliteta života i Mana, iskustvo i junaštvo. Također na svakom nivou ćete odlučiti koji je skup talenata da se razvije. Ovo je izdvaja EX. GODS online.

Što se dalje krenuti naprijed, i više mogućnosti imate. Na primjer, postizanje određenog nivoa na skali od hrabrost, možete posjetiti dućan i kupuju od gospodara arene prave stvari. Stvari imaju tendenciju da nose, tako da se ništa u nekretnine, treba pratiti stanje objekta i vremena za popravak. U suprotnom, tokom vremena, a stvar se može izgubiti.

Dragi igrači, pred vama je tako višestruka projekat koji procjenjuju svoj puni potencijal, možete tek nakon što su i sami pokušavaju da igraju. Start uzbudljivo iskustvo, a uskoro osjetiti da je tako zarazna da je nemoguće da se odvoji. Uživajte u igri!

 

Play također