Estsilon

Alternativni nazivi: Escilon

Estsilon online & ndash; jedinstveni browser-based igra, dostupna publici korisnika za besplatno. Ovo je originalni MMORPG (historical žanr) igra. Projekt je kvalitativno razlikuje od trenutnog online igre, kao što su kreatori su radili za otklanjanje razne vrste nedostataka. Dragi igrači u Estsilone ne samo privući zanimljiva legenda, ali ključne funkcije će iznenaditi i oduševiti. Ulazeći u svijet pećinskih ljudi, dobijate mogućnost da raste i preseliti u nove svjetove, koji redom otvaraju velike, atraktivan izglede. Dakle, želite pratiti iz prošlosti u budućnost, osjećaj za sebe užitke i teškoće života u različitim epohama.

Sistemski zahtjevi su minimalni. Na računaru mora imati Windows (XP, Vista ili Windows 7). Također, u igri će zahtijevati zvučna kartica, tipkovnica i miš. Ako imate internet vezu, možete provjeriti u i početi igrati igre online Estsilon.

Estsilon Online registracija će vam napraviti stanovnik kamenog doba. Nema potrebe za učitavanje programa klijenta. Registracija Estsilon & ndash; jednostavna i brza proces. Potrebno je samo da se registrujete novi lik, pisanje sljedeće informacije:

1) Potrebno je da unesete prijava & ndash; Dođite se s originalno ime za lik

2) Unesite pol (muški ili ženski)

3) Napišite e-mail i ndash; ali njegov pravi!

4) Unesite lozinku i ndash; Pokušajte doći do više pouzdanih

5) Navesti datum rođenja

Nakon popunjavanja obrasca za registraciju, lijevo kliknite Prijavite Estsilon online igra postaje dostupna. Znaju istinu i shvatiti istinu o velikodušne nemilosrdan. Ono što bi bilo prikladno za prirodu? Online igre Estsilon pomoći shvatiti.

Da bi se shvatilo kako se igra Estsilon za početak proći kroz obuku na lomači. Nakon što je uspješno završena ove Quest, vi zaraditi poen povećanja karakteristika, plus neke korisne stvari. Kada je završio u mehanizmu igre, vi ćete biti u mogućnosti posjetiti sve raspoložive lokacijama. Estsilon online igra uključuje nadzemnih i podzemnih lokacijama.

Zračni & ndash; To je kopna, otoke i more, i podzemnih & ndash; maze. Sve lokacije će se sastati razne životinje, od kojih povremeno ispadaju resurse koji treba izabrati. Pošto je sve u igri morate napraviti, pao sredstva korisna za stvaranje masti, odjeću i za proizvodnju oružja. Međutim, bliži pogled na to kasnije.

Pa, saznali smo gdje akciju igre. Glavni stanište divljaka je pećina selo. Evo na sljedećim lokacijama:

- Fire & nbsp;

- lider rideable Cave & nbsp;

- Cave Spirits & nbsp;

- Cave Masters & nbsp;

- Battlefield

- & nbsp; Hut Antistesa

- Shopping oltar

- Temple Opifeksa & nbsp;

- Ice Cave.

Pored ovih mjesta, imate pristup ribarskom selu, gdje možete kupiti brod i proći posao potragu. & Nbsp;

Da pustite Estsilon, odaberite kako želite da vidite svoj lik. U online igra Estsilon prisutni ratnici i magovi. Oni imaju karakteristične osobine i sposobnosti.

glavni parametar za Warrior & ndash; stas. Također je potrebno voditi računa o podizanju ljutnje i vještina.

Mages naglasak na racionalnost. Pored toga, morat će se pobrinuti za to da se s povećanjem razine da se stavi na željenu magične stvari.

Kao što je već rečeno, vi ćete stvoriti potrebne stvari za sebe. Estsilon & ndash; kontinuirana borba za opstanak, a naravno da neće preživjeti u ovom svijetu praznih ruku. Dosta sredstava, ali nakon što je uhvaćen ništa, morat će donijeti na pamet, prije nego što postane korisna stvar. U ovoj online igra pruža sljedeće resurse: razne biljke, gljive, korijenje, kamenje, granje, kao i oni koji su napustili životinja. Možete ih koristiti tek nakon identifikacije Cave duhova. Nakon identifikacije je moguće, na primjer, da se mast (ako znate recept) za razmjenu resurs za sve više u pravu ili samo jesti i poboljšati ove karakteristike. & Nbsp;

Igra ima također valutu & ndash; Školjke. Ali, možete zaraditi novac uz pomoć trgovine sve iste resurse ili & nbsp; savladavanje struke. Ako želite miran rad, postati šaman, ili čarobnjak a. U tom slučaju, vaše usluge će biti dobro plaćen.

Međutim, kreatori su se pobrinuli borbi sistema. Sudjelovati u grupi borbi s drugim igračima i sa životinjama, kao i samo u duelima. Ruke vam poslužiti kamenje, noževi, sjekire, palice, cudgels. U borbi ne bi došao, uvijek teže za pobjedu! Sigurno dovesti do slave i dobiti iskustvo, tako da je potrebno da se nastavi dalje put. & Nbsp;

U principu, online igra se sastoji od radi potrage zadataka. Sve počinje sa prvom potragu na lomači dobili od Virtus. & Nbsp; Sljedeći zadaci će biti da je starac Antistesa. Što duže igrate, više zadatke. Sa svakom nivou, oni postaju više zanimljiv i raznolik.

Što se tiče razine igrati online Estsilon može se prelazi iz jedne ere u drugu. I svaki nivo ima svoje prednosti i karakteristike. Na primjer, mađioničari nivoa određuje broj Mana po jedinici razumnosti. Warriors na nivo 5 može izazvati na bojnom polju instruktora i Masters & nbsp; udarcima ili evazije. Karakteristika 4. nivoa smatra se prilika za poboljšanje profesionalnih vještina na njemu. Idite i procijeniti sve ove vanredne nivoa, uživati ​​u atmosferi antičkog svijeta, fascinantno putovanje kroz razdoblja & ndash; Sve to i još mnogo toga vam nudi online igra Estsilon. & Nbsp;

Registracija Estsilon igre dostupna svima. Ovaj misteriozni svijet je spreman da vas dočekati! Dobro došli u virtualnim prostorima uzbudljivih! Neka igra je siguran da vam dati puno zabave!