ESCAP Frome Tarkov

Alternativni nazivi: Pobjeći iz Tarkova, Escape Frome Tarkov

Igra pobjeći od Tarkov ili bijeg od Tarkova.

Izdatel i programer djeluje kao jedna osoba Battlestate Igre Studio je objavio da je igra pobjeći iz Tarkov će biti objavljen u MMORPG žanru, Arcade / Action 2 verovatno. 06. 2016 Također poznat karakteristike igre i priče proizvoda, i navijači vojnih simulatora trljaju ruke u očekivanju novih. Toy obećava mnoge inovacije i jedinstvene karakteristike. Pored ogromne otvoreni svet igrača očekujem punu realizam onoga što se događa kroz specijalno razvijeni dodatnih modula MMO. Možemo reći da igrači moraju preuzeti pobjeći iz Tarkov jedinstvena igra u kojoj prepliću veliki dnevni svijetu, najpopularniji žanrova, sposobnost za interakciju sa okolinom i upijanje scenario.

Iskusstvo ostati živ.

Gde nešto na ruskom prostranstva izgubila grad duhova Tarkov. Jednom je bio prosperitetan i pun života, a sada je samo vjetar hoda ulicama dodirivanje električnih žica, jure ostatke papira i rezanje off starih plakata. Na stajališta i dalje stoji napuštena vozila, i vozila parkirana u kući. Kuće više podsjeća na prazne kutije sa polomljeni prozori i razbio unutar zidina. Tvornice se ne zuji, ne zvoni tramvaja, nije bučno publika žure da zaposli ljude.

V ovaj prazan grad pokrenula vojnu akciju dva rivala vojne organizacije: UN od strane Zapada i ruskih oružanih snaga. Ali, čak i obučeni da prežive u bilo vojnika okruženju neće biti lako da se nosi sa situacijom ove strašne mjesto. Igrači će morati pronaći izlaz Tarkova, ostane živ kada smrt može doći iz raznih razloga:

  • Mnogochislennyh raneniy
  • Otravleniya radiatsiey
  • Raznyh bolezney

U nećete imati slabe protivnike, kao da je na rubu mogućnosti testiranja, tako da se spremi za preuzimanje pobjeći iz Tarkov, kao način da se dokaže sebi da mnogo sati proveo za ostale gaming proizvode, ne potroše uzalud. Svaki posao-Quest bliže pronalaženju izlaza iz nepoznatom gradu. U isto vrijeme, vi ćete naučiti cijelu priču Tarkova sa svoje tajne, koje će biti od koristi za prolaz uspjeha. Ni u jednom trenutku se ne ometa u realne slike. Likovi u interakciji sa okolinom, koristeći svoje prednosti za svoje potrebe. Mijenjanje vremenske prilike i vremena utiče na proces radi borbe, a lik se ponaša u skladu sa svojim stanjem stepen povrede, zdravlja, atmosferske utjecaje.

Sovershenstvuem heroji.

Geroy stalno razvija u četiri pravca:

  • Umstvennom
  • Fizicheskom
  • Prakticheskom
  • Boevom

Poluchennye znanje će biti od koristi u obavještajne operacije, napad na neprijatelja ciljeve, istraživanja ekspedicije, trgovinu, zajedničke misije, sa presretanje i prikupljanje sredstava. Svako može specijalizirati u određene vještine, ali je potrebno da se to razvijati. Razvoj u igri, i ekonomske strane. Osim činjenice da igrači minirana na aukciji koja im je potrebna sredstva, moguće je da ide na buvljak u cilju razmjene dobara, kao i pokrenuti svoje trgovine s podređenima. Između ostalog, igrači mogu uključiti u špijunažu, liječenje, proizvodnju i optimizacija oružja, istraživanja, i druge štetne akciju pomoći ostvariti glavni cilj. Pretpostavimo da je prije izlaska pobjeći iz Tarkov na PC je nekoliko mjeseci da učestvuju u beta test zatvorene nije kasno da se registrujete. Ovo je odlična prilika da nauče priču iznutra pred drugima.

 

Sve najbolje igre online. Heroes Žanrovi Tagovi