Empires 1810

Alternativni nazivi: Empires 1810

Game Empires 1810 - je računalo igra koja vam šalje u , u periodu od velikog događaja. Napoleon i osvajanje Europe , to marš na Moskva i kasnije rata oslobođenje Europe iz Napoleona, i njegov pad. Ovo je vrijeme Empire 1810. godine.

Empires 1810 online - ovo strategiju, koja potražnje . odlučiti o sudbini Francuska, of Prussia i Engleskoj i dati vojsci svoje nacije na slavu i čast. Vodite računa o napreduje trgovinu i napreduju gradu u svijetu u ranom devetnaestom [2 ] stoljeća. Otkrijte Empire 1810 godine.

Empires 1810 registracija sastoji uglavnom od iste predmete koje ispunite registraciju u drugim igrama. Sučelje mjestu je predstavljen na njemačkom jeziku.

Za registraciju morate popuniti u sljedećim područjima:

1. Uklapaju u prvu ćeliju vašeg korisničkog imena. Moguće je da je to izmišljeni, tako da možete napraviti to pravi.

2. Unesite pažljivo adresu e-pošte.

3. Napišite svoju lozinku. Razmislite o tome pažljivo, po mogućnosti koristeći i brojeve i slova abecede bilo. To će vam garantirati razinu pouzdanosti lozinku.

4. Ponovite kod za potvrdite svoju lozinku u narednih ćeliji.

5. Pročitajte pravila i sporazume lokaliteta, stavio znak u odgovarajuće ćelije, gdje potvrđujete da se slažete sa svime što ste pročitali dokumente koje je na web stranici igre carstva 1810..

6. Zatim kliknite na " kostenlos Community " .

Sada ste registrirani igrač.

Igrajte Empires 1810 Možete, bez oklijevanja, moći računara, jer ovo je igra najvažnija - je mrežnu vezu. Glavna stvar - je kako bi bili sigurni da niste imali kvarove s mrežom, a brzina interneta je dovoljno visoka.

U Empires 1810 Vi ćete igrati sa pretraživač koji olakšava ugradnju posebnih igara na sreću kupaca.

Godine 1810. Empires Online vrti oko svih 1810. Napoleon je osvajanje Europe i kasnije ratovima za oslobođenje.

Na početku igre se odlučite za neki od tri zemlje: Francuska, Pruska i Engleske.

1. Francuska je najagresivniji zemlja sa najvećim napadom moć.

2. Engleska je obrana otoka.

3. Prusija je u sredini druge dvije države.

Sljedeći korak u Carstvu 1810 je izgradnja novog grada.

Vaš prvi zadatak - to je naseljenika, koji vam je potreban za izgradnju zgrade, i da počne da se uključe u trgovini. Morat ćete brzo organizirati mogućnost napada ili odbrane u stvaranju svoj grad, naravno, sve ovisi o vašoj nacionalnosti. Ako želite, možete napasti, ali ne kao Englez.

Naravno, borbe i rata - to su ključne točke carstva 1810.

Za to vam je potrebna uvijek jak i moćan vojsku zgrade, barake, štale ili oružje.

Empires Online 1810 će vam omogućiti da doživite akcije koja je održana u velikoj vremenu. Osjetite stvarna moć francuske i dokazati da ste pobjednik! Sretno vam u ovoj bici!

 

Play također