DreamFields

Alternativni nazivi:

Game Dreamfields - jedan od predstavnika slatke serije igara iz Plinga Play. Svakako više Dreamfields je dizajniran za mlade predstavnike geymerskogo klase, međutim, i odrasli igrači se mogu opustiti igrajući ovu slatku i dobroćudnu igru. Dreamfields online donekle podsjeća na uobičajene i voljene mnoge aplikacije na Facebook ili Twitter stranici. Što je realnije zamisliti što možete očekivati ​​od igre, možete pokušati testirati je klikom na "Pokušaj" na dnu obrasca za autorizaciju. Usput, jezik dizajna igre može se promeniti sa standardnog na više razumljiv našim sunarodnjacima Rusima. zastava) i promijenite je na ruski.

Da biste vidjeli potpuniju verziju igre morate se registrirati. Dakle, tačno Dreamfields proverava baš kao i mnoge druge online igre, je obavezno. Registrirani korisnici dobivaju pristup dodatnim opcijama i bonusima.

1. Da biste započeli proces registracije potrebno je da popunite obrazac koji se nalazi u samom centru ekrana.

2.

3. Ako još uvijek preferirate tradicionalne metode registracije, gornje polje obrasca, nazvano E-mail, unesite vašu e-poštu.

4. U sljedećem retku unesite lozinku za prijavu na svoj osobni račun. Pokušajte da odaberete više ili manje teško igrati igru ​​Dreamfields je sigurno, a vaš račun može biti hakiran.

5. U red "User Name" unesite svoj nadimak, samo da biste pristupili sistemu tokom igre.

6. Da biste prihvatili uslove igre, označite odgovarajuću liniju.

7. Ako se odlučite da se pretplatite na korespondenciju iz administracije, osim ako ne želite primati poruke, ostavite mjesto za prikaz prazno.

8. Sva polja su popunjena? Kliknite na zeleni gumb "Registracija".

Ako ste u Dreamfields igraju sa vašeg računa na Facebook-u, onda će na listi biti prikazani prijatelji vaših prijatelja koji su takođe instalirali i igrali Dreamfields.

U toku igre sistem će vam uvek ponuditi sve više zadataka i zadataka koji neće biti dosadni. Završavajući predloženi sistem zadataka, možete dobiti bonus bodove. A ova igra svakako neće nikoga ostaviti ravnodušnim

 

Sve najbolje igre online. Heroes Žanrovi Tagovi