DreamFields

Alternativni nazivi:

Game Dreamfields - jedan od predstavnika slatka serija igara iz Plinga Playa. Svakako više Dreamfields je dizajniran za mlade predstavnike geymerskogo klase, međutim, odrasli igrači se mogu opustiti igrati ovu simpatičnu i dobronamernu igru. Dreamfields online donekle podsjeća na zajedničke i voljene mnoge aplikacije na Facebook ili Twitter stranici. Baš realnije je zamisliti šta očekivati ​​od igre, možete pokušati da je testirate tako što ćete kliknuti na dugme"Isprobaj"na dnu obrasca za autorizaciju. Inače, jezik dizajna igre može se promeniti sa standardnog engleskog na razumljivije za naše sunarodnike ruski. S. Flag) i promijeniti ga na ruski.

Da biste videli potpuniju verziju igre koju ćete morati da registrujete. Dakle tačno Dreamfields proverava kao i mnoge druge online igre, je obavezno. Registrirani korisnici dobijaju pristup više opcija i bonusa.

1. Za početak registracije morate popuniti obrazac koji se može naći u sredini ekrana igre.

3. Ako i dalje preferirate tradicionalne načine registracije, gornje polje formulara, nazvane E-mail, unesite svoju e-poštu.

4. Pokušajte da ga izaberete manje ili više teško igrati igru ​​Dreamfields je siguran, a vaš račun može biti hakovan. U liniji"Korisničko ime"unesite svoj nadimak, samo da biste pristupili sistemu tokom igre.

6. Da biste provjerili, mogli bi biti završeni što je prije moguće i već ste započeli igru, morate (kao što se, ustvari, obično) slažete s Uslovima usluge. Da biste prihvatili uslove igre, označite odgovarajuću liniju.

7. Ako izaberete da se pretplatite na korespondenciju od administracije, osim ako želite da primate poruke, ostavite mesto za prikazivanje prazno.

8. Sva polja su popunjena? Kliknite na zeleni gumb"Register".

Ako ste u Dreamfields-u, igrajte sa svog naloga na Facebook-u, onda će na listi biti prikazani prijatelji prijatelja koji su takođe instalirali i igrali Dreamfields.

Za sistem igre će vam uvek ponuditi sve više zadataka i zadataka koji neće biti dosadni.

Obrazno, igrati besplatno Dreamfields može apsolutno bilo ko. I ova igra nećete nikoga ostaviti ravnodušnim

 

Play također