Drakensang online po

Alternativni nazivi: Drakensang Online

Drakensang Online & ndash; Ovaj browser-based fantazija igra, gdje se nalazi magija i čuda. To je svijet u kojem je puno opasnosti i raznih bića, koja je došla na vlast tamnu kult koji je ustupio zakleti neprijatelj čovječanstva - zmaja.

Drakensang Online igre je besplatan i ne zahtijeva instalaciju igre klijenta. To je kompatibilan sa svim popularnim preglednika. Sve što je potrebno da pokrenete igru, ovaj registracije Drakensang Online: ako imate registrirani račun na Facebook-u, može se koristiti kao upis u igri jednostavnim klikom na baner knobku Facebook, onda dati dozvolu za pristup računu. Ako se ovaj nalog ne, onda učinite sljedeće: na početnoj stranici klikom na & laquo; Registracija & raquo;, otvoren registracija prozor, gdje u odgovarajuća polja potrebno je da unesete nadimak (ime), lozinku, e-mail, datum rođenja, bonus kod i označite usvajanja Pravila i uvjeti. Kliknite na dugme i laquo; Registracija & raquo; i na ovom Registar u igri Drakensang Online je završen. Zatim idite na novu stranicu sajta, potrebno je da odaberete igru ​​server sa liste i stil igre (PvE ili PvP). PvE- igrač protiv svijeta, i PvP & ndash; Ovaj igrač vs. igrač. Zatim pritisnite i laquo; Home igre & raquo; i otvorio novu stranicu, stvarajući svoj lik: to je možda Dragon Warrior, Mage Kruga ili Rangers po njega seks, kose i rast. Možete dodijeliti ime i pritisnite gumb i laquo; Napravite & raquo;. Sve je sada moguće započeti svoj prvi posao i hellip;

Kao što je već spomenuto, Drakensang Online igre je trenutno tri klase: Mages Circle, Dragon Warriors i Rangers.

Mages Circle & ndash; ovu klasu ljudi visoke inteligencije i znanje magije. Oni poseduju esencije vatre, leda i munje, a mogu umnožiti njihove duhovne snage od magije napada.

Dragon Warrior & ndash; Ova klasa je nenadmašan majstor bliske borbe. Zbog oni su čak i bjesni, oni su u mogućnosti da koriste posebno efikasan vještine. Prema tome, više se bore s neprijateljem, što više oni su opasni.

Pathfinders & ndash; Predstavnici ove klase odličan strelac. Oni zakazao meta udaljenosti da oslabi svoje strelice šut iz zasjede, a zatim je prerežite u prsa njegova divna luk sa noževima.

igrati igru ​​Drakensang Online igrač koji putuje u različitim regijama (lokacije) igra. U ovom trenutku u igri postoji sedam regija: Grimmegstoun, Viltvuksshir, Kingshill, Slifmor, Shorfolk, Tegansuol i Torstrond. Putujući u ove krajeve, igrač će izvesti različite zadatke, dobijene iz NPC (non-player znakova), a u procesu ubiti različite čudovišta. Nagrada za uspješno prošli zadatke će dobiti bodova iskustva i poboljšati vještine. U potrazi zadataka osim bodova iskustva i vještine, igrač može biti vrlo vrijedne stvari koje su skrivene u različitim mjestima. Postepeno, sa svakom novom nivou će se pojaviti složenije zadatke.

Igra Drakensang Online ima na raspolaganju veliki broj čudovišta koji žive u različitim područjima. Dakle, igrati online igra Drakensang neće biti dosadno, jednostavno nema vremena da bude dosadno.

Igra ima resurse, kao što su zlato, srebro i bakar. I tu & ndash; Inomanty (ovu igru ​​valutu, koji može, ako je potrebno, kupiti i laquo; Real & raquo;).

igrati Drakensang Online može se govori na forumu, koji je na mjestu.

U principu, igra čini dobar dojam. Možda trening video koji se može pogledati na sajtu će vam pomoći da razumiju i shvatiti kako se igra Drakensang Online.

Sve je to sada razdvaja avanturistički, to Drakensang Online registracija! & Nbsp; & Nbsp; & nbsp;

 

Sve najbolje igre online. Heroes Žanrovi Tagovi