Dragon prorok

Alternativni nazivi: Dragon prorok

& nbsp; ,

Igra Dragon prorok je bitka sistem koji daje igračima realnije gameplay borbe.

Dragon prorok online će vam poslati na mjesto gdje zmajevi lutaju kopna, mora i leti kroz zrak.

Poslanik of the Dragon igre omogućuje igračima da učestvuje u borbi sa različitim zmajeva. To vam vratiti kako bi zemlju od zla Black Dragon koji je izbio zbog okretanja.

U Dragon prorok registracija je kako slijedi:

1. Morate pronaći mjesto igre Dragon proroka online.

2. Na vrhu obrasca vidjet ćete gumb s kojim možete napraviti u igri kroz Facebook, društvene mreže.

3. Drugi način da se registriraju za vas je da se registrujete na sajtu.

4. Sajt u prvom redu obrazac za registraciju unesite svoju adresu e-pošte.

4

. Ponovite uvođenje e-pošte u narednih ćeliji.

6. Zapišite lozinku za igru. Koristite ove kombinacije samo u ovoj igri.

7. Smisli nadimak, i zapišite ga.

8. Pročitajte bodova kao je opisano u nastavku forme. Ako ste zadovoljni sa svime u njima, označiti ih tako što ih kliknite.

9. Pritisnite & laquo; Igrajte sada besplatno i raquo;.

& nbsp;

Play Dragon prorok vas kroz Internet pretraživač, tako da bi trebalo provjeriti: priključak na Internet i na računalo sa prethodno instaliranim preglednika.

& nbsp;

Prije nego počnete igrati Dragon prorok u igri, potrebno je da se upoznaju sa karakteristikama igre:

1. Zmajevi svuda u svijetu, formirao zmaj, više od 300 jedinstvenih zmajevi lutaju zemljišta. Možete se boriti, hvatanje, vlak, a voze ih da koriste i razvijaju svoje jedinstvene vještine i sposobnosti i pomogne svom uzrok.

2. Borbena sistem: Dragon prorok koristi Auto-ciljni i Combo sistem dati igračima realnije gameplay borbe. Ovaj sistem daje igračima više kontrole sa širi spektar taktičkih opcija u odnosu na tradicionalne MMO.

3. Lijepa uzbudljiv svijet: Igrači putuju uzbudljiv svijet ispunjen sa zadivljujućim detaljnim krajolika. Misterije, izazovima i stvorenja čekaju kao i kada ste počeli da igrate.

4. Opsežna sistem stanovanja: pustite mašti i očekivanja odigrali. Igrači su dati punu kontrolu za izgradnju i razvoj grada u jedinstvenom gradu, a na kraju carstva.

4

. Frontier sustav: Guild vođe radujte! Uz ovaj sistem gradnje velikih razmjera, igrači imaju priliku da izgrade svoje Ultimate kraljevstvo. Ostvarivanju svojih građana i svoje carstvo, od vas će evoluirati u igri.

Dragon prorok Online & ndash; je igra fantazije, koji je već osvojio mnogo ljudi. Pridružite jedan od njih i da zajedno s njima uživaju u igri Dragon prorok.

& nbsp;

Poslanik of the Dragon će vam donijeti mnogo utiske koje ćete doživjeti za vrijeme prolaska igre. Prijavi se i ne prestaju da ostvare svoje ciljeve!