Dragon Ring

Alternativni nazivi: Dragon Ring

pobela igra Zmajev prsten.

Igra Ring Dragon će privući sve ljubitelje multiplayer role-fi avanture zasnovane na pretraživaču. Radnja se vrti oko kraljevstva koje se zove Andimor. Ali prsten je uništen, među civilima Andimora je počela svađa, smirena mržnja u srcima svih živih bića. Susjed je napao susjedu i njegov brat je bio spreman ubiti svog brata. Zlo u licu mračnog Gospoda počelo je krvavi rat. Samo veliki hrabar u stanju je da sakupi ostatak u srcima dobra, i uz njegovu pomoć da pobedi mračne sile. Heroji u njemu izgledaju kao holivudska zvijezda, odjeća može promijeniti izgled lika, a čudovišta su strašna i podmukla.

Dlya pokušati poraziti sile zla i postati legendarni junak u igri Ring Dragon registracija je potrebno. Da biste ga prosledili, možete prilično brzo. Da biste to učinili, popunite obrazac, sastavljen od samo tri tačke e-mail adrese, lozinke i nadimka ili koristite račun jedne od društvenih mreža.

Oblik Dragon Ring.

Nachinaya igrati igru ​​Dragon Ring, morat će odabrati karakter specijalizacije, oni su standardni ratnik, strijelac i čarobnjak. Iskusni igrači znaju razliku u ovim klasama. Ratnik je jak u gužvi i dobro je zaštićen, strijelac je pogodniji za borbu na velikim udaljenostima, a čarobnjakov arsenal pun različitih čarolija, uključujući iscjeljenje.

Opredelivshis s likom i dajući mu ime, možete otići na putovanje na nevjerojatno lijepo mjesto, izgubljeno u ogromnom virtualnom svijetu.

Na zajedničkom heroju padaju mnogi testovi, on će morati da proizvede svoje oružje i odeću, to se može obaviti u borbi, dovršiti zadatke ili developera, oni ih svakodnevno ažuriraju. Ulazak u borbu sa šefom će verovatno dobiti dobro oružje i opremu. Bitke mogu biti odabrane, pogodne za početne borbe sa neprijateljima koje kontrolira umjetna inteligencija, tako da je lakše zaraditi iskustvo.

Kazhdy je osvojio bitku junak donosi iskustvo, igrači će biti u mogućnosti trenirati svoj lik razvijajući jednu ili više vještina. Pumpaju se ne samo vaši likovi, već i njegovi prateći likovi, kućni ljubimci i životinje za pakovanje.

V Ring Dragon Dragon igra nije toliko zanimljiva kao udruživanje s drugim igračima. Ceh može razviti vještine koje nisu same.