Dragon Ring

Alternativni nazivi: Dragon Ring

prelepa igra Dragon Ring.

Igra Ring Dragon će se svidjeti svim ljubiteljima bazirana na pretraživaču multiplayer uloga-fi avantura. Parcela se vrti oko kraljevstvo zove Andimor. To je dugo vremena bilo je mir i prosperitet. Ljudi su živjeli rame uz rame sa vilenjacima, pomažući jedni drugima i brane protiv neprijatelja.

mračnih sila jednom posijati konfuziju u ovom virtualnom svijetu, zaključeno je u Grand Ring. Ali Prsten je uništen, sukobi su počeli među civilima Andimora, naselili mržnju u srcima svih živih bića. A susjed napao komšiju i njegov brat je bio spreman da ubije svog brata. Zlo in the Dark Lord lice očisti, počeo je krvavi rat. Veliki mag je stvorio novi prsten stavio u njemu moć drevnih zmaja. Samo veliki Daredevil u stanju da prikupi ostatak u srcima dobrih, i uz njegovu pomoć da pobjedi mračne sile.

V iPlayer Ring Dragon izuzetno lijepoj igri. U svom trodimenzionalnu grafiku, koja je u potpunosti uranja korisnika u magičnom stvarnosti svijeta vila. Heroes u to izgledati kao holivudska zvijezda, odjeća je u stanju promijeniti izgled karaktera, a čudovišta su strašne i podmukla.

Dlya da pokuša pobjediti sile zla i postao legendarni heroj u igri Ring Dragon registracija je obavezna. Da biste ga proći, možete vrlo brzo. Da biste to učinili, ispunite obrazac, sastavljen od samo tri boda e-mail adresu, lozinku i nadimak ili koristite račun jedne od društvenih mreža.

Karakteristike Dragon Ring.

Nachinaya igrati igre Dragon prsten, morat će birati specijalizacije karaktera, oni su standardni ratnik, strijelac i mage. Iskusni igrači znaju razliku u tim klasama. Warrior je jak u prsa i dobro zaštićen, streličar je više pogodan za borbu na velike udaljenosti, a mađioničar arsenal pun različitih uroka, uključujući i ozdravljenja.

Opredelivshis s karakterom i dajući mu ime, možete otići na izlet u nevjerojatno prekrasnom mjestu, izgubljen u ogromnom virtualnom svijetu. Na putu heroj će se sastati ne samo korisna trgovcima i usamljeni ratnici koji može uzeti u suputnike, ali i podmukao neprijatelji, zastrašujuće čudovišta i drugih zlih sila i norovyaschie ubiti heroja.

Na dijele heroj pada mnogih testova, on će morati proizvoditi svoje oružje i odjeću, to može biti urađeno u borbi, dovršavajući zadatke ili programera, oni ažuriraju ih svakodnevno. Ulazak u borbi sa šefom je vjerovatno da se dobro naoružanje i opremu. Borbe se mogu birati, pogodan za početnike borbe s neprijateljima pod kontrolom umjetne inteligencije, tako da je lakše zaraditi iskustvo. Nakon treninga već je moguće da se ide u rat sa stvarnim igračima, i suočavaju.

Kazhdy dobili bitku junak donosi iskustvo, igrači će biti u mogućnosti da trenira svoj lik razvojem jednog ili više vještina. Igra ima nekoliko načina borbe, u tamnici Bezdanu mogu dobiti dragulja, svaki od njih je odgovoran za određene vještine:

  • Ataka;
  • Vozmozhnost kritične štrajk neprijatelja;
  • Zdorove;
  • zaštita
  • Fizicheskaya;
  • zaštita
  • Magicheskaya;
  • Immunitet.

Takim način svaki lik je jedinstven, drugačiji igrači razvijaju svoje likove i koristiti odjeću koja poboljšava određenu vještinu. Upumpava ne samo svoj lik, ali i prateći likove, kućni ljubimci i spakovati životinja.

V Ring Dragon sama igrati nije toliko zanimljiv kao udružio s drugim igračima. Savez, možete kreirati vlastite, ili se pridružiti postojećim jedan. Svaki lik je koristan u borbi ne samo za sebe, već i za cijelu zajednicu, koja se sastoji u savezu. U bitci može razviti vještine nisu dostupni sam.

 

Play također