Dragon Nest

Alternativni nazivi: Dragon Nest

Igra Dragon gnijezdo & ndash; mješavina MMORPG i Arcade slasher, fantastičan klijent igra razvijen od strane Južne Koreje studio Eyedentity igre. Glavna prednost Dragon gnijezdo online & ndash; najnoviji sistem borbe nije cilj. Borbe su ovdje brzo i dinamičan, a pobjeda u njima ovisi o vještinu plejera. PvE i PvP savršeno promišljena. Raznolikost u potpunosti eliminiše dosade. Vi ćete biti uključeni u ciklusu avanture! Pridružite se bitku sa zombijima, uhvatite ključna stvar, učestvuju u ratovima između timova. Ako se umorite od tih burnih događaja, uključiti, na primjer, uzgoj ili ribolov.

U cilju da proširi svoje aktivnosti u svijetu mašte potrebu Dragon gnijezdo registraciju. Također je potrebno da preuzmete igre. Na stranici za registraciju, unesite e-mail adresu i nadimak za forum. Nakon kreiranja akakunta downloader možete preuzeti igre. Da bi sve prošlo uspješno, a zatim je online igra Dragon gnijezdo radio bez problema, zahtijeva ove minimalne sistemski zahtjevi:

- C Vista SP2 (32/64-bitni) / Windows 7 (32/64-bitni);

- Procesor & nbsp; & nbsp; 12;

- Video & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; NVIDIA GeForce 285 / ATI Radeon 4870;

- Sound & nbsp; Direct X 6. 0;

- 1. 5GB RAM-a i 1. 5GB prostora na tvrdom disku;

- Internet 56k modema.

Dragon gnijezdo Igra će početi sa stvaranjem karaktera. Možete smisliti ime, odabrati frizuru, crte lica, odjeću i obuću. Također, trebalo bi odlučiti koji klasa će pripadati. Dragon Nest nastanjuju Archer, čarobnica, klerici i vojnika. Strijelci & ndash; graciozan, brz i agilan stvaranje, uspješan u bližoj i daljoj napada. Međutim, oni nisu uporni, oni imaju slabu obranu. Čarobnice & ndash; majstori napada iz daljine, koji može čarolija borbene desetine neprijatelja. Oni su u stanju kontrolirati akcije protivnika i utiču na tok bitke. Jednom davno vile su imali priliku da postane najbolji od najboljih, ali je došao teškim vremenima i morao da se bori sa čudovišta, zarađuju ovo prebivalište. Duhovnici & ndash; nevjerojatno izdržljiv ratnici Noble porekla. Oni znaju kako da skrene pažnju čudovišta i nanose fatalne kombo. Je healing magija. Dovodeći ih samo mogućnost da se odluče-out. Warriors & ndash; hrabri profesionalci u kombinaciji šok i proizvodnju snažnih napada. Shine u prsa, ali je problem u tome što su se kretale klase ne mogu ih pustiti samo na sebe.

Play Game Dragon gnijezdo moraju online koristeći dostupne opreme. Čitava stvar je da predstavnici za različite klase dostupan svoje oružje i uniforme. Za streličari & ndash; to je kratak, dugi luk, samostrel. Za vještice & ndash; Grimoire sfera lutka. Za duhovnici & ndash; mace lanac Rod. I za vojnike i ndash; mač, sjekira, čekić. Pored navedenog u igri Dragon Nest, postoje različiti nakit i napitke koji su korisni u pravom trenutku. Oružje i oklop mogu popraviti. Predmeti se mogu ojačati i da im daju dodatna svojstva, tako da su zaista smrtonosne. Također možete kreirati objekte. To će pomoći kovači. Oni mogu stvoriti pravi remek-djela.

Dragon gnijezdo Online & ndash; Altera je misteriozni svijet da uprkos bjesnio kontroverze i utjecaj mračnih sila, je prilično udoban mjesto. Ovdje će posjetiti planine snijegom prekrivene, u ravnicama cvetanja, u napuštenom ruševine u šumi, ispunjen misterija, mirna sela i u parku, koji je u suštini & ndash; vožnju. Kako bi se spasiti ovaj predivan svijet od strašnog zmajeva, igrači će tražiti protuotrov i uništiti zlo.

igraju Dragon gnijezdo može biti sam ili zajedno sa svojim prijateljima vjeran. Ovdje je na vama je da sami odluče kako da bude udobnije. Važno je napomenuti da je grupa može boriti protiv čudovišta cijeli puk, a jedan nije na ramenu.

Pratite glavni, bočni i svakodnevno zadatke i steći iskustvo. Da li ove podvige u igri za stvaranje sve uvjete! U toku izvođenja najtežih zadataka ćete biti u mogućnosti da biste dobili titulu. Ovaj natpis pored imena lika kroz koje karakteristike mogućih pojačanja.

Kako bi se pumpa svoj lik, dovoljno je barem jedan sat dnevno gledati u igru. Šta god da se dogodi, ne isključite staze! Završiti sve nivoe i postati pravi heroj!

 

Sve najbolje igre online. Heroes Žanrovi Tagovi