Dorfleben

Alternativni nazivi: Dorfleben

Dorfleben igra - ovo je još jedna online igra o farmi.

Dorfleben online - je besplatan browser igra u kojoj možete učiniti gotovo vrtlarstvo, poljoprivredu i druge aktivnosti.

Dorfleben Registracija će vas odvesti mnogo vremena. Da bi se registrovali morat ćete učiniti sljedeće:

1. Pronađi mjestu Dorfleben online.

2. Vidjet ćete obrazac za unos naloga. S obzirom da ste još uvijek niste registrirani korisnik igre, onda treba pritisnuti tipku u donjem desnom uglu sa natpisom " Registracija " .

3. Ti se pridružiti poseban oblik.

4. da napiše prvu liniju svoju e-mail adresu.

5. Unesite svoje korisničko ime koje želite da bude u igri.

, 6. izmislio poseban lozinku za igru.

7. Ako se slažete biti obaviješteni o igri i slažu sa svim pravilima i preporukama stranice, ostavite izolovani ćelije sa krpelj. Ako ne, uklonite oznaku iz onih stavki koje ne odgovaraju.

8. Nakon svih akcija, kliknite na " Registracija " .

Igra Dorfleben ne možete brinuti o moći računara, jer ovaj pretraživač igra, i što je najvažnije - na pristup brzom internetu. To je ono što vam treba da brinu.

U Dorfleben igrati ćeš biti na njegovom zemljištu. Na njemu će trebati da sleti bobice, povrća, biljnih razne sjemena, gnojiva i da očisti teren. Ovo su prvi koraci koje će nastupiti na farmi. Ako ćete ići o njihovim kulturama, brže upišete iskustvo i zaraditi novac.

Imate različite načine da zarade. Prvo, imat ćete Clover, koji je vrlo popularan kod pčela koje čine med vas.

Osim toga, lišće se koristi kao stočna hrana za stoku, a oni zauzvrat proizvoditi mlijeko nakon da jede djeteline. A mlijeko u posebnom postrojenju može obraditi u sir. Od mljeveni pšenično brašno mlin će grožđa u vino i tako dalje. Selo nudi vam puno vegetacije, živih bića, sposobnost da ukrasi svoju teritoriju kupiti različite zgrade.

Kao rezultat toga, tvoja mala zemljište pretvara u predivan području. Da raspoređujete prekrasan stazu, postrojenja i grmlja, stavio fontane. Povrće rastu u staklenicima. Mnogo toga se može učiniti čak i na farmi, glavna stvar - to je ogromna prilika i želje.

Naravno, možete pozvati prijatelje da se dive vašem dvorištu. Tu će također biti pružena vašu pažnju mnoštvo jedinstvenih opcija.

Više ćete imati veliki izbor vozila pomoću kojih možete požnjeti. Glavna stvar - da se brine o uchastochkom svaki dan da idu na utakmicu i razvijati se.

Dorfleben online - ovo je pozitivan igra, koji je dugo bio voljen od strane mnogih ljudi. Pridružite u svojoj zajednici i imaju ostatak na svojoj parceli, zajedno sa svojim ljubimcima.

dobiva puno bonusa i nagrada od igara Dorfleben!

 

Sve najbolje igre online. Heroes Žanrovi Tagovi