Doom

Alternativni nazivi: Doom 2016 Dohme 4, Doom 4, Doom 4

igre Doom: Swift i nemilosrdna.

U avgustu 2007. godine, John Carmack na QuakeCon godišnjem turniru u Dulles spomenuo da razmišlja o razvoju Doom 4. Od maja 2008. godine, u službenom saopćenju za to, to nije bio samo u stanju mirovanja fantazija. Na QuakeCon 2008, John je rekao da je igra Doom 4 će nadmašiti prethodne serije u kvaliteti zbog smanjenja frame rate i poboljšanim igra motor, ali će se vratiti u svoj klasičan oblik.

U početku, Doom 4 je radni naslov, a pretpostavljalo se da će biti kasnije titlovani, ali to se nije dogodilo. Osim toga & ndash; originalna verzija je sveden na jednostavan i sažet"Doom".

koja se bavi razvojem studiju id Software, i pitanje časti dodjeljuje Bethesda Softworks, razvija verzije za platforme:

  • PlayStation 4
  • 9^^Jedan Xbox 9^^PC

Posljednji datum objave, ne uključujući nastajanju filmove, ušao u junu 2014. godine i službeno preuzeti Doom 4 će biti u proljeće, prema preliminarnim prognozama & ndash; 16. 06. 2016. godine ( datum izlaska ).

& nbsp;

& nbsp;

Gameplay.

vodećih osoba pucač žanr je postao uobičajen za Doom serije. Junak munja kreće u prostoru, razbijanja gomile demona protivnika. Iza njega, vojni arsenal, što ne utiče na brzinu karaktera, a u svakom trenutku on može promijeniti teških mitraljeza, puške, minobacače, raketni bacač, vrtlog pištolj, plazma bombe, pucnjave i druge igračke u jednom pokretu. Tu je čak i super oružja & ndash; Gauss, brišući daleko neprijatelja ispaljenog metka.

nalazi se u opremu, i hladnim oružjem, zajedno sa motornu pilu za blisku napade, i slab, ranjen čudovišta možete ubiti golim rukama. Od poraženi neprijatelji pad municiju i artefakte da je junak sigurno pokupi.

Protivnici takođe nije bespomoćan, i imaju svoje arsenal, tako da će biti puno krvi. Poured to biti u skučenim prostorima i na otvorenom prostoru, a kako bi se napredak u igri svijetu, osim u vatru da će ometati mali zadatak, ali ono, da biste saznali gdje možete skinuti Doom 4.

ljubitelje igre će biti u mogućnosti da pomogne"Doom SnapMap"implementirati vlastite kartice, koristeći ih u raznim multiplayer bitke, kao i pronaći koje su postale tradicija ukorijenjena režima:

    9^^Dominacija 9^^Detmatch
  • Command
  • Arena * 9 * Capture the Flag * 10^

ide u rat od Doom na PC-u, spreman da gužve demona koji pokušavaju da vas slomiti sa svojom težinom. Ne ustručavajte se u izboru sredstava i ndash; pucati, hajde da uništi, suza i nastaviti neprijatelja.

multiplayer bitke i dalje upoznati i nove modele, koji se aktivno koristi bilo vatreno oružje, brz odgovor, trenutna kretanja u prostoru, te korištenje jedinstvenih power-ups vam omogućiti da pretvoriti sebe u demona, pronalaženje novih mogućnosti.

& nbsp;

& nbsp;

odličan izbor.

U znak prolaze godine, nastupajuće praznike i oslobađanje novih igračaka, kompanija id Software postati velikodušan prema igračima na poklon Magic & ndash; prethodna serija mogućnost da kupi proizvod sa ogromnim popustom od 75 %. Međutim, kupiti Doom 4 će morati platiti punu cijenu. Mi smo se već naručiti na Doom 4, po zemlji i prodavač.

Zahtjevi sustava
    * 9 * Operativni sustav: Windows 7/8. 1 ( uvijek 64 - bitni ) * 9 * Memorija: 8GB * 10^ * 9 * Procesor: Intel Core i5-2600K na 3. 3 GHz | AMD A10-7870K na 4. 1 GHz ^^9 Verzija: DirectX: 11 ^^9 Grafička kartica: Nvidia GeForce GTX 660 | 7850 AMD Radeon HD sa 2GB ^^9 Uprava: tastatura, miš,
 

Sve najbolje igre online. Heroes Žanrovi Tagovi