Diablo 2

Alternativni nazivi: Diablo 2

Diablo 2

Diablo 2 igra je nastavak prvog dijela igre Diablo. Ova igra je dizajnirana u stilu djelovanja.

Na početku igre morate odabrati Howl karakter klasa, od kojih je svaki su specifični za svoje vještine i učinak. Kroz igru ​​koju će morati da razviju njegov karakter, da poveća svoj učinak. Glavni cilj igre je uništiti čudovište pod nazivom Diablo. Nakon što ga uništi, od vas će imati priliku da igraju na složenije nivo.

Preuzimanje Diablo 2 Možete sa zvaničnog sajta igre ili fan site. Također možete igrati Diablo 2 besplatno preuzimanje preko torrent datoteke.

Možete se registrirati besplatno u Diablo 2. Da se registrujete na sajtu, trebate navesti:

1) vaše ime i pol.

2) E-mail adresa i datum rođenja.

Diablo 2 znaka su podijeljene u sedam klasa. Igrati u Diablo 2, možete ili od likova:

1) Amazon - ima magične sposobnosti, zna čarolije. Povećanjem nivo zdravstvene raste brže nego mana. Njen oružje - to koplja, pikado, lukove i strelice.

2) Necromancer - lik koji ima nekromantija. Ovo mu daje priliku da pozove mrtve: skeleti i golemi. Također on može koristiti prokletstvo koje mogu oslabiti protivnika. Oni imaju visoku razinu energije i vještina, međutim, na niskom nivou - vitalnost i snagu. Mann povećava znatno brže nego zdravlje.

3) Barbarian - je lik koji se koristi u borbi protiv rata plače. On je jak samo u prsa. To je najbolje da se nosi sa dva oružja istovremeno. Barbarian može uništiti neprijatelje i primijeniti svoje super-skakanje. Energija je slab, ali snaga i vitalnost su na visokom nivou. Zdravstvo raste mnogo brže nego što je iznos od mana.

4) Paladin - lik koji ima aure. U svom cilju uključuje zaštitne i uvredljivo aure. Također, to je moćno oružje štrajkova. Palladin imaju malo energije, ali snaga i vitalnost suprotno. Zdravlje i griz zapravo raste jednako.

5) Mađioničar - lik koji ima elemente. Njena subject: munje, hladno i vatre. Vrlo velike snage na Sorceress moć i agilnost. Međutim, snagu i vitalnost su na niskom nivou. Broj mana dvostruko veći od broja zdravlja.

6) Assassin - je vrlo nezgodna karakter. To može uzrokovati Shadow i postaviti zamke sa vradžbinama. Zdravstvo raste mnogo brže od broja mana.

7) Druid - univerzalni karakter. Na njegovom komandom su životinje i ptice. To se može pretvoriti u zvijeri. Osim njega u skladu sa dva elementa: vatre i hladno. Griz on raste mnogo brže nego zdravlje.

Dakle, za početak igranja, potrebno je da prvo Diablo 2 igra klijent download, a zatim ga instalirati. A onda, igra Diablo 2 će vam dati mora nezaboravnih emocija koje možete podijeliti sa svojim prijateljima.

igra Diablo II - samo za Real, hrabri igrači.