Alternativni nazivi: Demons 2 Pobjednik

Igra Demon Slayer 2: velike bitke događa.

Browser RPG igre Demon Slayer 2 prije nego što je očekivano oslobađanje, a kada je sretan trenutak je trebalo da oslobodi, igračima publika požurio za razvoj svemira fantazije. Njegov prvi koraci da je u 2013. godini , A od tada je više puta dopunjena i razvijeni, naselili na društvenim mrežama i mobilnim uređajima.

ideja igre je sljedeći:

Blagodarya jasno configure, upravljanje, i meni ruskog govornog područja kao Demon Slayer 2 igre, brzo ćete shvatiti.

  • Razvivaem njegova geroya
  • Obustraivaem i poboljšati gorod
  • Nabiraem armiyu
  • Issleduem podzemelya
  • Bemsya sa monstrami
  • Sorevnuemsya druge igrokami

 

 

Heroes, već dugo čekali.

Svet ne prestaje rat između dobra i zla. Dokle god postoji barem jedan živa duša, za to će ići beskompromisne borbe. Koliko dugo će trajati, i koliko je nevinih Falls u opoziciji, niko ne zna, ali je gubitak će biti ogroman.  

Postoji legenda da kada će nebo biti odgođen sivih oblaka, a udaljenost će igrati Divine Harp, junak će biti u stanju da voze neprijatelja u najmračnije šefa, a blizu je i ulaz u svete pečat. Kada zlo je sigurno skriven u zatvoru, pada na zemlju na milost, mir i radost će se vratiti mnogo puta.

Onaj koji će igrati u igri Demon Slayer 2, će biti vitez - heroj, koji je rekao legenda. Stanovnici slavne zemlje umoran od čekaš, pa zašto ne početi pripreme za šetnju.

 

 

Select, razvija i bori se.

prethodi veliki podvige 2 Demon Slayer registraciju, a zatim će se upoznati sa likovima, koji su zastupljeni u muškoj i ženskoj maskom:

  • Voin – jak i samopouzdan, nema milosti za vragam
  • Mag – prožimanje sricati riječi, i sile prirode, da ih šalju na neprijatelja, udarajući u rasstoyanii
  • Luchnik – je i nema potrebe da se u neposrednoj blizini. Njegov daleko lete strelice, izdao je čvrstom rukom, biti sigurni da ste pronašli svoje tsel

Kazhdogo biti dobar pumpu za demone i čudovišta, a ne biti slabi. Iskustvo i vještine su poboljšanje u borbi, a vi ćete imati prilike da ih brusiti. To je olakšan PvE - borbe i kampanje protiv šefove, kao i uzbudljiv PVP - bitka u Arenas, ne samo, ali iu borbi za teritoriju.

tvrditi njihovom posjedu i napad na druge ljude. Zašto ne profitirati na rudniku zlata i drugih rudnika mineralima ili uništiti plantaža usjeva? Da biste to učinili, morate biti sposobni, dobro opremljena junak da se ne tukli zbog kršenja granice drugih ljudi.

Da heroj je opremljen sa svim svojim grad mora da funkcioniše bez problema. Grade kuće, podići nivo, pogledajte u dućan, kupiti korisne predmete.

Vodite računa o svom ljubimcu, koji će stajati u borbi. U iPlayer Demon Slayer 2 ažurira asortiman opreme za obje vodeće osobe i za njegov pomoćnik. S obzirom na razvoj kućnih ljubimaca, za pumpanje sistem"kralj zvijeri". To je maksimalni nivo koji on može postići. Doprinijeti da traže znanje alhemije, a kada ukrotiti zvijer neviđeno, koristeći sva raspoloživa sredstva, dok su skromne stope ne vinuti na najviši nivo.

ne izgleda dosadno i putuju na lokacije. To je sada pridružili poznati Purgatory i The Twilight Zone. Istražite tamne lavirinte i mračnim kutovima zemljišta, spreman da se suoči sa najstrašnije bića koja samo može stvoriti vanzemaljska sila. Ali to je gdje je najveća blaga su pohranjene i bogate rudnike resursa, koji može izdvojiti samo najhrabriji.  

 

Play također