Deadvide

Alternativni nazivi: Deadvide

& nbsp;

Igra Deadvide & ndash; postapokapsticheskaya multiplayer igranje uloga browser-based igra fi žanra. Svako ko je zainteresovan za događaje u bliskoj budućnosti i željni da nauče ono što su preživeli su modifikovane na Zemlji, preporučuje se posjetiti službene stranice Deadvide online i učestvuju u uzbudljive avanture. Dogodilo se da je trebalo da se desi. Farmaceutske kompanije Got Game sa svojim eksperimentima. Njihov rad je doveo do sadašnje katastrofe. Kao rezultat nesmotreno eksperimenata širi strašan pandemije, koja zauvijek promijenili ljudski oblik. Od sada stanovnici planete su postali lišen inteligencije bića. Zombiji žude krv i ne znaju što rade. Samo iskusni general metoda & nbsp; da uspostavi red u svojim redovima, organizirati ih i dobiti vježbe. Pridružite u igri Deadvide okreće žele takve generale, a onda će sve zavisiti od Vas osobno i napore da nećete požaliti radi postizanja cilja.

Za reprodukciju Deadvide, ne trebaju visoke zahtjeve sistema. Vaš računar mora biti povezan na Internet i običan pretraživač će pružiti gameplay bez bilo kakve propuste. Deadvide registracija traje nekoliko minuta. Morate unijeti ime, e-mail izvještaj lika, stvoriti lozinku i ukazuju na podu i odabrati jedan od bonusa. Na kraju, pritisnite i laquo; Start & raquo; i hrabro ići u nepoznato svijet budućnosti.

Osim toga, igrati igre online Deadvide potrebno utvrditi članstvo klase. Postoje tri klase muškaraca i isto za žene. Oni se odlikuju neke specifičnosti. Svako ima svoje prednosti i nedostatke. Uostalom, kao što znamo, ništa nije savršeno ne događa.

Svaki novajlija je pozvan na jednom od bonusa, koji ima za cilj da napravi uspješan početak Deadvide igru. Idemo navesti ih, i da više će vam i ndash privući; to je stvar ukusa. Dakle, ovo & nbsp; iznos novca u iznosu od 100 Z, koji se može kupiti to uklapa, casual artefakt koji ima utjecaj na karakteristike topova i zombija, 20 različitih oružja ili zombija sa ćeliju, kroz koji povećava šanse za uspješan napad.

Zadaci postavljeni pred vas igrati online Deadvide, svestran i vrlo zanimljiv. Vi ćete biti uključeni u izgradnju i poboljšanje vlastite baze podataka, obuku zombi formiranje jedinica, osiguravanje njihove ratnike oružje, strategija razvoja. Odgovarajuću obuku & ndash; ključ uspjeha u borbi. Saznajte kako postaviti pištolj na bojnom polju, da pokažu svoj talent i strateški ndash; i detaljne statistike nakon završetka automatskog borbenih sigurno će vas oduševiti. I drago mi je da ubiru plodove svog rada! Nakon pobjede ćete biti naplaćeno neke bonuse. Zapamtite da, bez obzira na činjenicu da je u borbama odvijaju automatski, imate priliku da posmatraju sve od ptica let. Gde god ste suočeni s neprijateljem, bitka sistem u stilu Tower Defence djeluje je uvijek isti. Možete i sami mjeriti u takvim lokacijama kao obali rijeke, prazan grad, džungle i mnogi drugi.

Dragi Nick upumpava vještine karaktera. Neka to bude nepobjediv, a vi ćete biti ponosni na svoje djelo! Deadvide & ndash; igra u kojoj puno ovisi o vama. Ne propustite priliku da utiču na povijest budućnosti. Vaš dom planeta pošasti i pohvale u virtualnom svijetu na vaše ime. Možemo samo želimo da bogatstvo je povoljan za vas. Pridružite se sada i zabavljaju za najuzbudljivije iskustvo!