Dead Space 3

Alternativni nazivi: Dead Space 3

Igra Dead Space 3 je fascinantan Sci-Fi kompjuterske igre. Događanja u ovoj igri razvila treća stranka. Dead Space 3 - strijelac koji je dobio mnogo.

Preuzimanje Dead Space 3 Možete igrati samo ako imate punu osamnaest godina. Preuzimanje igre Dead Space 3 imate priliku na zvaničnom sajtu igre ili bilo koje druge koje pruža ovaj pristup.

Prije početka igre imate jedinstvenu priliku gledati Pro igra Dead Space 3 video. Ovi video zapisi će vas upoznati sa svim karakteristikama igre: likovi, grafike i druge elemente.

U igri Dead Space 3 u igri ćete postepeno suočeni sa sljedećim likovima:

  1. Isaac Clarke je glavni protagonist igre. Ovaj lik - je protagonist komada igre. On leti na planetu Tau Volantis, kako bi se pronašli svoju djevojku Ellie Langford i uništiti epidemija izazvana obeliska. On je bio u stanju da prevaziđe halucinacija.
  2. Eli Langford je pilot. Uz Isaac je učestvovala u događajima na stntsii Titan. Bilo je Isaac u intimnim odnosima. Htjela je da pronađu način da prevladaju svoje neprijatelje. Eli pomisli da je Isak je umro.
  3. John Carver je jedan od preživjelih članova stranke EarthGov. Na jednoj planeti, susreo sam se sa aktiviranjem obeliska i strašna epidemija Necromorphs. Jer protivnici ubio svoju ženu i sina.
  4. Robert Norton je kapetan broda "Eudora." On je također bio jedan od preživjelih iz tima EarthGov. On je uključen u potragu za Ellie Langford. Također, tijekom igre pomaže Isak i Carver. On je ljubomoran na Eli Isaku.
  5. Arthur Jacob Danik je yunitologii. To je ujedno i vođa ekstremista. On je glavni antagonist u igri. Čitava igra pokušava da ometa Isaac. Na kraju utakmice je ubijen.
  6. Jennifer Santos je naučnik, i član tima Eli Langford. Na kraju igre umire.
  7. Austin Buckle je jedan od preživjelih članova posade Ellie Langford. On je umro od promrzlina.
  8. Piloti Marc Rosen i Locke su piloti broda "Eudora." Ubijen u žestoke bitke.

igrati igru ​​Dead Space 3 PC hoćeš po poglavlje. Sve u igri 19 poglavlja.

je vrlo raznolik u igri Dead Space 3 oružje:

1. Bacača granata.

2. Baterijske lampe.

3. Mnoštvo pile.

4. Različite vrste oružja.

5. Truborezki.

6. Flamethrower.

7. Hammer.

8. Kontakt mina.

9. Cannons.

. 10 Mnoštvo pištolja.

11. Drotikomёty.

12. Plazma za uljanu repicu.

Igra Dead Space 3 bogat protivnika. Sve u igri dvije klasifikacije:

1. Necromorphs.

2. Ljudi.

nekromorfov najveća grupa protivnika u igri.

Igra Santa Space 3 će privući ne samo svojim likovima, neobično oružje, ali njegova grafika i sve vrste misija. Također, igra Dead Space 3 će vas razmaziti sa njegovim sadržajem downloada. Oni su u igri nekoliko: "buđenje" i drugi. Uz novi sadržaj možete koristiti sofisticirane oružje izabrati različite odeću, kao i poboljšati pretraživanje robota.

Priuštite sebi neverovatnu količinu emocija sa glavnog lika Isaac, njegovi prijatelji i njegovi neprijatelji.

 

Sve najbolje igre online. Heroes Žanrovi Tagovi