Dead Island

Alternativni nazivi: Dead Island

Igra Dead Island je uzbudljiva kompjuter igra, u kojoj akcije održati u prvom licu. Ova igra je dizajnirana u stilu horora, koji koristi igranje uloga elemenata strijelca.

Preuzimanje Dead Island možete sa zvaničnog sajta igre. Preuzimanje igre Dead Island mogu samo za odrasle korisnike, tj. e. oni koji imaju pune osamnaest godina.

Vi imate jedinstvenu priliku da vide igre Dead Island video. Stranica sadrži veliki broj video o igri. U njima možete naučiti puno korisnih informacija: gameplay, misijama, oružja, likova i neprijatelja.

Play Dead Island ćete biti upoznati sa svim likovima:

1. Xian Mei je zaposlen na mjesto "Royal Palm". Ona je izuzetno inteligentan i veliki sportaš. Jednom je stigla na otok, bilo bi potrebno da budu odgovorni za mnogo misija. Mei Xiang brzo i brutalno borbi protiv zombija cool oružja.

2. Sam B je praktično bivši zvezda šou-biznisa. On je nekada bio prava zvijezda u rep. Sada je otišao u naselje da obavlja svoju pjesmu, koja je možda i spasio karijeru. On ubija čudovišta previše mačetama.

3. Logan Carter je jednom pravi zvijezda američkog fudbala. Na kraju, ona je završila u uspješnu karijeru. Jedan incident od svog života okončati karijeru. Ovo je imalo ogroman utjecaj na njegov život. Logan je umočen u veliku depresiju. On je veliki udarač pomoću projektila oružje.

4. Parn je bivši oficir policijske uprave u Sidneju. Ona je karijeru završio nakon što je odlučio da zaštiti svoju kćer iz službenog iste. On je htio da siluje svoju kćer, a ona ga je ubio. Nakon ovog incidenta, ona je postala unajmila tjelohranitelja. Diljem svijeta štiti ljude. Na visokom nivou, imaju različite vrste oružja, posebno vatreno oružje.

U igri Dead Island oružje podijeliti u nekoliko vrsta:

1. Melee oružje: naoštrene i tupe.

2. Poboljšana oružje - oružje neke vrste postignuća.

3. Improviziranim oružjem - to bombe, mine i drugih eksplozivnih građevinske mašine.

Svaka oružje može razbiti, istrošiti i mogu se popraviti.

U igri Dead Island PC ćete upoznati s velikim brojem protivnika:

1. Tramps su klasični nemrtvih. To samo po sebi je vrlo spor i nespretan. Oni imaju niske zdravlje. Tramps upoznam koje predstavljaju žene i muškarci u lice.

2. Zaraženo - oni su agresivni i brzo. Oni imaju manje zdravstvenih nego što je normalno zombije, ali kuca brže, to je vrlo teško za napad. Oni su predstavljene u obliku žena i muškaraca. Oni posjeduju oružje, ali loše metan.

3. Siledžije su mišićni zombiji raste dva metra. Oni uzrokuju velike štete, iako vrlo sporo. Oni se mogu naći bilo gdje i svugdje su vrlo otporne na oštećenja.

4. Suicide - tanak zombiji, čije tijelo još uvijek plikovima. Bolje im je da se ne napada iz neposredne blizine.

5. Ovnovi su masivni zombiji koji nose veliki kostim. Oni su vrlo otporne na oštećenja. Slaba tačka njihove glave.

Dead Island igra koja će vas upoznati sa ostalim protivnicima.