Dark Souls 3

Alternativni nazivi: Dark Souls III, Dark Coles 3

3 igra Dark Souls: Gothic fantazija.

japanska kompanija Od Softver čuva tajne informacije o nastavku drugog dijela Dark Souls, to prolazi u malim količinama tijekom festivala, izložbi i intervjue. Činjenica je da je postala poznata, formirana atraktivna slika, a navijači čekaju utakmicu Dark Souls 3 postane dostupan. Ako ne intervenirati sa drugog snage, pustite ga na 24. 03. 2016 u Japanu, a ostatak svijeta može čekati do 12. aprila do Dark Souls 3 download.

prikupljanje mrvice raspoloživih podataka, moguće je propisati mozaik utiske i činjenica.

Spread utakmica će biti na optičkim diskovima i sposobnost za preuzimanje Dark Souls 3 na zvaničnom sajtu. U to su dva načina igre: jednog igrača i multiplayer.

glasina, nagađanja i činjenice.

U pokušaju da iščeprka nijanse novih proizvoda, proizvođač izdavačke kuće u Japanu & ndash; Atsuo Esimuru, postavljali pitanja o karakteristikama igračaka, ali je pametno izbjegao specifičnosti, potvrđuje samo da je 3 Dark Souls na PC-u i drugim platformama će biti jako teško proći od prve minute. Dakle, pripremite se za tešku bitku u ogromnom mraku svijet.

Od Gameplay Trailer pokazuje da je proizvod impregniran sa misticizmom sa prepoznatljivim karakteristikama japanske filozofije i mitologije. Karakter luta kroz dotrajalih dijelova Kraljevine, istražuje dvorac, borba čudovišta. Okružena je sumorna zidovima, zapleten u korijenima mrtvih biljaka, a iznad njegove glave visi mračnom nebu.

Jednom davno je začaran heroj, a sada ide u kraljevstvo Dranglik da riješi njihove onostrane prirode. Da biste snimili misteriozne duša, on će morati da se bori sa natprirodnim stanovnika kraljevstva, koji se javljaju na samom početku nakon izbora početka klase i instant uranjanje u gustoj stvari.

Hero pitao ono što vide & ndash; siva koščat stanovnika moliti tijela nabijena na drveću i kamenim kipovima zmajeva. Ali, da uživaju u spektaklu on predodređen ne za dugo, jer se brzo obratiti pažnju, i bitka počinje.

na bezbroj čudovišta napadaju vitez, a njegov mač se nikada ne šalju u korice. Junak napadaju demoni svih vrsta pakla, pobunjeničke vojske kostura, obučeni u oklop divovi, mehanički zmajeva, iz zemlje tri glave hydra raste.

direktor projekta Hidetaka Miyazaki je jednom rekao da je volio da se uvede Dragon na početku utakmice priče, tako da ga je susret bio neminovan. Međutim, malo je poznato da nekako strašno čudovište može biti ubijen od strane Manna - klase mađioničar, a ako se to radi, junak dobiva 27.000 duše, tek počinje svoju avanturu.

Krećite se kroz pari zemljišta, lik mora imati vremena da odbiju napade i istraživati ​​svijetu, prima informacije od stanovnika Kraljevine monologa i opisa koji dolaze preko predmeta. Pošto nema veze priču između bivše i nove serije tamo, igrači mogu riješiti domyslivat kao da je kraljevina Dranglik ili ono što je izazvalo smrt Lordrana.

U zaključku.

Dark Souls 3 mogu se kupiti na zahtjev ili čeka zvanično izdanje. Pretpostavlja se da je prva verzija pojaviti Dark Coles 3 za konzole i kasnije pušten na Windows. S obzirom da ne završimo puno, držeći intriga među navijačima, to nije činjenica, a najvjerojatnije proizvod će biti dostupna istovremeno u svim pravcima.

 

Play također