Poklon

Alternativni nazivi: Dar Bogov, Gift of the Gods

Gift of the Gods & ndash Online; besplatne multiplayer online role-playing igra koja je dostojan cjevovod Gaming proizvod. Igra se odvija u posebnom čaroban svijet Dar. Ovaj svijet je na rubu između života i smrti, ne tako davno njegovi stanovnici su iskusili bez presedana razornu moć u svojim katastrofa pod imenom i laquo; Kara & raquo;. U ovom svijetu bore se međusobno božanstva desna i lijeva ruke.

Registar dar bogova u igri je vrlo jednostavan i neće uzeti puno vremena. Sve što trebate učiniti & ndash; je da unesete korisničko ime, lozinku za pristup igri i svoju e-mail adresu na koju kasnije dobijete obavijest da je upis završen poklon od bogova. Nakon toga, morat ćete sami biraju zaštitnika boga, što je pravi mentor. Izbor ovog veoma zavisi od načina da postane vaš karakter. Bogovi Left Hand & ndash; bogovi zla sila, smrt, vječnog patnje i strašne okrutnosti. Za razliku od njih, bogovima Desni & ndash; bogovi harmonije, dobrote i pravde. U zavisnosti od odabranog strani prije nego što otvorite mogućnost da postane učenik Bogorodice, ili praznik Defender ili terora, i uništavanje tuge, ako se odlučite na put s lijeve strane. To je važno imati na umu da je izbor zaštitnika može učiniti samo jednom.

Igrajte Gift of the Gods će, bez izuzetka, svi, jer igra je vrlo zahtjevna na specifikacijama vašeg PC-a. Sve što je potrebno & ndash; računalo s pretraživač povezan sa World Wide Web.

Ugodno zadovoljan igra grafičke komponente. To će biti cijenjen od strane čak i iskusne igrače. Likovi i zgrada se izvući vrlo detaljno i ljepotu lokacijama ne može zaustaviti se pitam, čak i nakon mnogo sati igre. Sve u svemu, sve su komponente odličnu atmosferu, što nehotice uronjen počinje da igra. Stiče se osjećaj kao da ste u istinu se u većini amazing čarobni svijet.

Gift of the Gods online igra koja će zadovoljiti svaki igrač zanimljiv i bolje osmišljen sistem borbe. Tako je pobjeda u borbi ovisi o & nbsp; kako kompetentno kombinujete poznate vrste napada vas ili posebne vještine vašeg lika. Još jedan važan aspekt je da, pod pokroviteljstvom božanstva prolazi borba. U početku, bori protivnike sa svojim vršnjacima, u velikoj mjeri odlučuje ishod borbe uspjeh, ali s razvojem svoj lik, da dobijete više kontrole nad sve svoje borbene učinkovitosti kontrakcija. Ne samo zanemariti činjenicu da je nošenje svoj lik, jer to ovisi direktno o visini štete koja će se odraziti kroz lanac pošte ili kvalitetna kaciga.

Glavna značajka ove igre je prisutnost tzv pokloni & ndash; posebne vještine, lik dobio ako on slijedi put svoje besprijekorno zaštitnika god. Svaki od bogova daje kako bi njegovi sljedbenici potpuno jedinstven skup i laquo; pokloni & raquo;. Sa ovim igrati online poklon bogova vrlo zanimljiv.

Glavni valuta koja dar bogova online igra daje znakove & ndash; Ovaj srebrni novčić. Za njih, imate mogućnost kupovine za Ward različite opreme i naoružanja. Srebrna također može biti potrošen na druge korisne i važne stvari u putovanju heroja. Na dar bogova predstave postaje zanimljivije sa uzeti svakom novom nivou, jer s rastom karakter, stalno raste svojim brojnim karakteristikama, kao što je, na primjer, napad ili obrana.

Online igre Gift of the Gods & ndash; je sve što je potrebno za svakoga tko želi da se opuste ne samo tijelo, već i dušu i dobiti puno užitka iz online zabavu. Pa čak i više tako da ako počnete igrati igru ​​dar bogova s ​​njihovim drugovima, nema sumnje da je zadužena je dobra osećanja dugo vremena igre koju ste naveli!

 

Sve najbolje igre online. Heroes Žanrovi Tagovi