Crossout

Alternativni nazivi: Crossout

Crossout Igra: Svijet bez kompromisa

Crossout je jedinstvena nova MMO akcijska igra u kojoj se akcija odvija u ludom post-apokaliptičnom svijetu. Okruženi ste uništenim gradom, koji je nekada bio uspješna metropola. Sada leži u ruševinama, a borbene mašine, koje ste stvorili vi i drugi igrači, voze se po labirintima praznih ulica.

Očekuje vas sadašnja dizajnerska kancelarija koja bi i sama trebala krenuti. Svaki igrač ima svoju radionicu, u kojoj stvara čuda, od odvojenih materijala sakupljajući težak automobil, a zatim ga oživljavajući. Zamislite mogućnost otvaranja ovog zanimanja!

Destruktivni ratovi

Start Crossout igra za borbu zbog rata. Vaša misija je jasna - pucati i pobediti, preživjeti u prostoru gdje nema ljudi. Samo mašine sa monstruoznim oružjem nastavljaju da se bore, vođene svojom idejom.

Morate preuzeti Crossout da biste počeli da dizajnirate modele svojih mašina, opremivši ih:

  • Bronay
  • Oružje
  • Turn Away
  • Točkovi
  • Antigravitacijska platforma
Svaki detalj koji morate da razvijete, da li je to raketni bacač, mitraljez ili motorna pila i bušilica. Povežite fantaziju i smislite jedinstvenu opremu kako biste postali jači protivnik. Sada ste vođa čeličnih samohodnih vojnika koji ne poznaju strah, kreću se prema neprijatelju, okružuju ga i uništavaju.

Vodite računa o detaljima za gužvu i kretanje. Bliski kontakt se ne može izbjeći, a ako je oklop opremljen rezervnim „iznenađenjima“, bit će vam lakše da izdržite i odbijete napad. Također će "bolno" ubosti neprijatelja i odgrizati korisnu stvar iz svog automobila, lišavajući je prednosti i zaštite. Biće vam potrebni automobili za lakša i teža vozila za različite zadatke. Neki će napraviti brze manevre i izviđanje, dok će se pojačati snage.

Interaction with players

Poboljšani i jedinstveni dizajni mogu biti ponuđeni drugim igračima na aukciji. To je obostrano korisna trgovina, u kojoj svi prodaju svoje vojne kreacije. Budite kreativni i hrabri da bi vaš proizvod bio tražen. Takođe, predmeti se mogu pokupiti na terenu nakon bitke. Oprema koju ste uništili ostavlja mnogo korisnih, dragocenih stvari, tako da ne nestaje i ne dolazi do drugih koji žele profitirati, brže ih pokupiti.

Pridružite se iPlayer Crossoutu i započnite bitku sa opasnim oklopnim transporterima. Jedan udarac može uništiti neprijateljsko oružje ili oštetiti odbranu, što će smanjiti njegove borbene kvalitete. U početku, nivo snage neće raditi što je moguće više, ali kako ste stekli iskustvo i zaradili bodove, moći ćete da pumpate, poboljšate svoje samohodne topove. Imate sve šanse da postanete jak protivnik:

  • Konstrukcija inovativnih mašina
  • Učestvovanjem i kaljenjem u bitkama
  • Skupljanje zbirke opasnog oružja
  • Prodavanje rijetkih artefakata na visokoj cijeni

Ovo je potpuno novi pristup stvaranju svijeta igara. Čak i pejzaži sa oronulim zgradama izgledaju atraktivno. Nastavljajući sa opane mašinama, uredi pravi prikaz baleta smrti, secirajući ih, pametno savladavajući ruševine kamenja, lavirinta ostataka zidova, otvorenih polja, kiselih močvara. Sama borba takođe izgleda spektakularno - škrgutanje metala, iskre kao ventilator, kvrge zemlje od točkova.

Već u prvim minutama boravka u prostoru za igru ​​dolazi do uzbuđenja i sa željom da uskoro počnemo da delujemo. Ovo doprinosi originalnoj priči, popularnom žanru, odličnoj grafici, neobičnom pristupu razvoju događaja i zanimljivim specijalnim efektima.

 

Sve najbolje igre online. Heroes Žanrovi Tagovi