Stvoriti

Alternativni nazivi: Stvoriti

Procesor: 2h1,8 GHz

Memorija: 1 GB

Grafička kartica: 128 MB

Napravite - vanrednoj zagonetka, koja se sastoji od 10 lokacija, ne uključujući obuku misije i urednik, otvara mogućnosti za manifestaciju fantazije. Svaki od lokacija, koji nudi nam igra Napravite ima desetak zgrada se nalazi na lebdi u nebo na malim otočićima. Svaki od otoka-razine puna raznih projektnih rješenja koje su dostupne u režimu urednik, a svi će biti u mogućnosti da se držimo po svom nahođenju ili će staviti cvijeće spomenika svjetske arhitekture, sve po nahođenju igrač.

Sandbox

Projekat Stvori, igre koji je zadovoljstvo, a posebno za sve ljubitelje popularne u posljednjih nekoliko godina žanru sandbox dugo zavesti svojom raznolikošću na raspolaganju za upotrebu poteze i stvari. Vi ćete biti u mogućnosti da postavite apsolutno sve objekte u svom nahođenju, a nakon završetka razinu dizajna da se uključe u rješavanje zagonetki. Oni su različiti i zabavno, ali i dalje imaju na raspolaganju okvir, tako dogovoriti pomamu s tisućama incidenta trupaca propasti. U početku, svi poslovi će biti drugačija složenost - stavite propeler tako da puše na loptu i on je bio u mogućnosti da leti na određenom mjestu, kao što je košara ili napraviti trampolin tako da je bicikl bio u mogućnosti da leti iznad ponora. Ali s vremenom, složenost zadataka će rasti i za prolaz u sljedeću razinu će imati poraskinut mozak.

Izrada lanaca

lanaca - je jedan od alternativnih vrsta zagonetke, čija je suština leži u činjenici da je okupljanje lanac najveći broj objekata, rekao je da bi misiji. Kao rezultat toga, mi bismo biti dosadan da se povežu te iste stvari u nenajavljenom putu koji će se jedan od vaših vozila. Igra Napravite otvara širok prostor za kreativne mogućnosti prilikom izrade redovnog lanac potrebnih stvari. Ovdje možete biti pametan i koristiti samo ono što je potrebno da se postigne osnovni cilj, jer čak i odsustvo nekoliko elemenata u lancu može biti neprimjetan, ako se koristi.

Ručno

Osim putovati spremni programere zagonetke Kreiranje, igra koja je zabavna i jednostavna, i nudi igrač koji učestvuju u procesu stvaranja. Možete misliti na sebe i ostvariti svoj nivo i vlastite zagonetke. Da biste to učinili, prije nego što je igrač otvorili popis dostupnih skupova, podijeljeni u kategorije, veličina i stilova. Sve što ste stvorili slojeve, možete podijeliti sa ostalim ljubitelje igre na internetu. Izrada zagonetke u Kreiranje, i zabavnih aktivnosti, ni manje ni više nego zabavno njihovo rešavanje. Ovdje možete okreneš na 100% i koristi sve svoje kreativnosti kako bi otežali samog zadatka, ili oni koji će biti vaš puzzle pronalazeći ih online. I žele da okušati u rješavanju zagonetka će biti mnogo pogodan kao casual igra sa šarenim, crtani-kao grafička ima širok spektar fanova širom svijeta. Vesela i dobra igra bi bio sjajan način razbibriga za djecu i odrasle navijači rješenja jednostavan, ali fascinantan zagonetke.

 

Play također