Core Masters

Alternativni nazivi: Core Masters

Core Masters online - besplatan multiplayer klijent fantastičan igra u stilu MOBA. Dynamic bitka, realistične 3D grafiku, veliki broj karakter klasa, brojnih zanimljivih misija, solidan izbor načina igre - sve prednosti projekta iz Koreje studija Soft Velikog praska. Iskusni korisnici će primijetiti sličnost na takve igre kao što su League of Legends i Dota 2. Kontrolom likovi, igrači međusobno nadmeću za neke kernel. Prije nego što će stajati cilj - uhvatiti što više bodova kao glavni junak nije ubijen protivnika. Prije nego što igraju, zahvaljujući kojima ćete zadovoljiti najviše nezamislivo stvorenja uživaju u nadolazeće šarenih lokacija, prospe sve akumulirane energije u uzbudljivim borbama, podići nivo adrenalina u krvi i da će biti u mogućnosti da pokaže sve oko nje izuzetne sposobnosti. Core Masters i mogu igrati sami i u suradnji s drugim korisnicima. Vi ste slobodni da izaberu kako se zabaviti u ovom sadržajan svijetu.

Core Masters registracija je neophodan korak koji vodi do Gaming Universe. Morate biti sigurni da pruže svoju e-mail adresu, ime računa da dođu do i stvoriti jaku lozinku. Nakon toga će biti na raspolaganju Core Masters za preuzimanje i instaliranje igre klijent na vašem PC-u. To je lijepo da je dostupna svima koje zanima. Sistemski zahtjevi za projekt vrlo niska i ako imate kompjuter ispred prosjeka parametara - dobro došli u prostor nezaboravnu avanturu!

S obzirom da je predstava Core Masters Vi ćete biti jedan od likova, čak i počinje da izaberu za sebe najprikladnije. Izbor, moram reći, široko. Čak 25 različitih likova čekaju svoje vlasnike. Kontrola lik se ne svodi na bezumne okolo i sudjelovati u borbama. Morate razviti Ward i pratiti parametre pumpanje. Potencijal određene klase se otkriva postepeno, a možete se dive samo na to kako moćan i svemoguća može biti u početku skromni heroj. Osim toga, sve vaše dostignuća su ohrabreni da pobjede, tako da će biti u mogućnosti da spasi igri valute i nabaviti potrebnu opremu. Igrivost koristi različite oružje i magije shvatio mehanike. To znači da, ako želite da osvojite novac tamo.

Igra Core Masters se sastoji od nekoliko kartica, koji se razlikuju puno, a događaj koji je nastao na njih. Prisutan i režimi, omogućavajući da igraju onako kako želite. Na primjer, moći ćete uživati ​​u uobičajenim PvP mečevima, fascinantan PvE zadataka, načina igre za neko vrijeme, koji je uključivao i do 8 igrača na jednoj karti, a također zadruga režim 4x4. Kao što je već rečeno, kernel - ovo je tvoj glavni cilj. Što je veći broj, to bolje. Osim toga, ne samo da ih prikupljati slobodno, uvijek morate se bojati neprijatelja napada i brinuti o uštedi svoj život. Usput, protivnika i nastoje da unište jezgro koje možete dobiti sve što je potrebno za kontrolu ni to. I u znak odmazde, zašto ne šteti neprijatelji?

Gluma zajedno je mnogo lakše nego da pokuša da uspije. Ujedinjenje sa onima koji dijele tvoje ambicije i natjecati s drugim igračima za prvenstvo u takvim teško opoziciji. Mora se priznati da je ova igra je ne zaostaje za konkurentima, i ti apsolutno ne treba platiti za zadovoljstvo biti član grijanom borbe. Ako neko vrijeme primijetite da slobodno vrijeme postao dosadan i traže način da se promijeni okolnosti, Core Masters zgodno će vam pomoći! Pokušajte da igraju kako bi bili sigurni da je projekt zaslužuje pažnju! Ostaje samo da ti želim sreću