Kolaps

Alternativni nazivi: Kolaps

Collapse - igra koja zadovoljava sve najbolje tradicije militanata, od strane treće strane. Tokom igranja Gamer će moći koristiti nekoliko osnovnih tipova melee. Osim toga, projekt nudi pokušati svoju sreću s pucanj i plazma pištolj. Kao što je savjetovao iskusnih igrača koji su morali da se bave igre, sasvim efektivno i efikasno su energoudary.

Svi osnovne korake u projektu su u ogromnom modernom stvarnom svijetu. igra će nam reći o povijesti alternativne sudbinu čovječanstva. Glavni lik se zove Rodan je bio u mogućnosti da pokupi ključeve za korištenje doći do centra anomalije. Dakle, on je bio u mogućnosti da ostvari svoje vlastite ramena misije samo djelomično.

Kolaps predstave ćete se razmišlja o događajima koji se javljaju nakon što je anomalija se ne rasut hiljade sitnih čestica, a iz njega burst puno novih čudovišta. Međutim, Rodan, i uspeo da preživi. Sada je junak je između čudovišta, kriminalne bande i vojske. Njegov glavni zadatak - da biste dobili osloboditi od ovog pakla.

priotkroem malo veo tajnovitosti i reći da je kolaps - igra koja će nam pokazati događaja koji su nastali nakon što je strašna nesreća koja se dogodila 2013. godine. Nakon toga, većina zemljišta promijenila, sada izgleda više kao neka misteriozna zoni anomalija koje su postojale ranije samo u science fiction priča i romana. Gotovo sva živa bića na Zemlji je umro, ljudi su ludi, a pravi uzrok incidenta nije mogao naći jedan.

Da je igra krenula i trebat će vam da preuzmete propasti i instalirati na računalo. Kada se igra instalira ćete biti u mogućnosti da se pridruže projektu. Odatle, vi ćete znati da je tzv zone isključenja pojaviti strašne demone. I stanovnici grada, shvativši da se nosi sa ovom silom oni ne mogu jednostavno odlučio da ogradi zemljište ozbiljne kordon - staviti betonske ploče na području oko minskih polja organizirati i dogovoriti gdje god je moguće pištolje automatski odgovor.

Kolaps može skinuti za samo jedan visoko kvalitetne grafike. Sve boje pravilno prenose, stvara određenu atmosferskog raspoloženje. Moraš za obavljanje poslova i zadataka, igranje Rodan. Moćni junak, koji je obdaren natprirodne moći. On živi u zoni isključenja, jer je u vrijeme roditelji nisu bili u stanju da se evakuišu u vremenu. Vidjevši ga prvi put, on je došao do shvatiti da je ovaj čovjek je u mogućnosti vratiti pravdu i da uspostavi red.

Mehanika igre je jednostavan, može se shvatiti iz snimljeni video na kolapsa prikolicom: glavni lik, postoje različite vrste oružja na neprijatelja, naoružani noževima, možete koristiti mač, a oni koji su pucali, potrebno je da "uzvrati". Ova pravila će vam pomoći da brzo postići uspjeh u igri. Uvjereni smo da će projekt privući da ostanete. Mi ne vjerujete, uvjerite se sami!

 

Sve najbolje igre online. Heroes Žanrovi Tagovi