Call of Duty: Modern Warfare 3

Alternativni nazivi: Call of Duty: Modern Warfare 3

Igra CoD Moderni [1 ] Warfare 3 postao je osmi projekt legendarnog ciklusa Poziv [6 ] od Duty , nastavak omiljeno mnogih Warfare 2, završni dio proslavljenog trilogije Moderni [6 ] Warfare . Projektni tim prijavio da Warfare 3 će i dalje postojati u 2010., a do kraja 2011. godine, što je zvanično izdanje projekta. Projekti u planu morao proći nekoliko tužbi koje koče rad. Međutim, kao što vidimo danas, to je završila uspješnu prezentaciju projekta Poziv od Duty 8 uprkos punjenja i druge probleme.

Drago mi je izrada nacrta istovremeno radio za nekoliko kompanija. Svaka kompanija je odgovoran za provedbu različitih dijelova rada, kao što su Raven softvera - kvaliteta za multiplayer.

U najavama Poziv od Duty Moderni [6 ] Warfare 3 je predstavljen jedan od najzanimljivijih misija projekta - Black Utorak . Ova misija najjasnije pokazuju pomogao glavni inovacije projekta - najnoviji hibridni vida i nara 9- Bang .

U početkom 2011. tvorci CoD Moderni [4 ] Warfare 3 video -treylery trčali u Youtube . U reklamama prikazati samo nekoliko počevši lokacijama: Manhattan, Londona, Pariza i Berlina. Grafika i igra mehanike odmah privukao zahvalan igračima. Nakon toga, istina je, nakon što je igra u slobodnom valjanje, igrači zemljište je kritikovan. Međutim, to će se naplaćivati ​​na probleme vezane uz odvajanje razvojnog tima i napraviti svoj vlastiti zaključak da šta god to bilo, a igra je stvarno dobro.

Nakon što se odlučite Preuzmite CoD Moderni [ 4] Warfare 3 i test lično, imajte na umu - previše u detalje priča i pokušati razumjeti to nije potrebno. Dakle, igra će izgledati mnogo više zanimljivih. A oni koji su zamoljeni da daju igri nijansu projekt Sci-Fi će biti zadovoljan u potpunosti.

CoD Moderni [1 ] Warfare 3 igre će biti u favorit uobičajenog načina zajedničkih zadataka. Treba napomenuti da je u odnosu na prethodnu utakmicu znatnog značajan napredak - igra scene izgledaju raznolik. Iako je činjenica da nisu svi poslovi igračima vole, oni su prilično praktične i korisne.

Poziv od Duty Moderni Warfare 3 - prvi u svojoj seriji igra u kojoj je dodijeljeno je broj časova nagrada. Još jedna inovacija - sada za poboljšanje u CoD Moderni [ 1] Warfare 3 oružja ili performanse karaktera, opet će biti potrebno da se napravi svoj, visina potrebne karakteristike, a ne kupuju poboljšati kao ranije.

On je također dodao nekoliko novih načina igre - upravo ono što vam je potrebno za novi projekt. Ko bi to ne reći, Poziv od [1 ] Duty Moderni Warfare 3 - igra Važno je napomenuti i to da se razvija, čak iu vrijeme sukoba koji se odvijaju u redovima od ključnih developera dodaje samo boda "Za" u nju kasica. Sve igre CoD su kvalitetni i osmi dio projekta - nije izuzetak!