Battle of the Gods

Alternativni nazivi:

Igra Battle of the Gods na Olimpu zakonima.

Ancient legende imaju magičnu auru, donoseći priče o paganskih bogova. Oni čine osnovu mnogih gaming proizvoda, među kojima se ističe bazirana na pretraživaču igra Battle of the Gods.

Igroki umočen u atmosferu antičke grčke legende, i postanu članovi vrhunaca bogova - sama Olympus. Svaki novi igrač postaje dijete Stvoritelja svemira, i primoran je da se suoči svog oca. On je postao tiranin, i da je vrijeme da ga svrgne.

Pered vam otvoriti ogromne mogućnosti, gdje možete napraviti prijatelje s Chaos, takmičiti sa Zeus, kako bi sačuvali Prometej, biti na Atlantis, posjetiti pećine rasuti po drevnom kraljevstvu. Ništa što sprečava u Battle of the Gods igrati upravo sada, jer igra je predstavljena besplatno. I ako je tako, to je vrijeme za početak lov za strašne Titans, echidnas opasno, prašta demone sa Kiklop, Minotaurs i kentaura.

 

 

Izbor heroj.

Chtoby igraju igru ​​Battle of the Gods, potreban vam je način na koji ste krenuli u osvajanje Olympus, a pošto su sve tri klase, što je dugo opcija neće imati glavu.

  • Rytsar zaštićen oklopom od neprijateljskih napada, i obdarena hrabrosti da bi se neprijatelj baciti u prvi plan. On je ostavio brojne metode klanja, kome ne stoji najozbiljniji protivnik.
  • Luchnik voli da metodično uništiti neprijatelja iz daljine, precizno šalje svoje strelice u njega, ali nije dugo opstati u prsa napadu.
  • Mađioničar Excel, žure neprijatelj lukav uroka, i oseća nepobjediv. Ali, kada će to biti izabran previše blizu njega, to nije u stanju da ponudi ozbiljan otpor.

Ove karakteristike su uvijek likovi, iako povećan u procesu donošenja. Postoji više talenata, kao i mogućnost da zarade i do pet asistenata u hramu bogova.

 

 

poslao na misiju.

Poskolku prije strategiju zasnovanu preglednik, predviđa bitke registracije bogova dolaze sa ime i lozinku. Ako ste već definiran igrački klasu potrebno za obavljanje poslova, koje ne nedostaje.

Gotovo odmah se nađete suočeni sa izborom u tome kako da se pod zemljom za podvig i slave. Morate da se nose sa Himere, rein Titans, Cerberus miran. U prvoj misiji ti malo iskustva i poboljšati svoje vještine da se nose sa više opasan posao - sastanak sa Kiklop, Minotaurs i druge drevne stvorenja.

Victory slave osim vas minirani valute. Silver je praktično na noge, i da je lako, ali zlato je dat za najteže zadatke i prodati za pravi novac.

Finansy vam omogućiti da kupite novu opremu, i na Battle of the Gods iPlayer se smatra vrlo ugodno - sposobnost za kretanje objekata ispumpava novima. To eliminira agonije, ostavite stara stvar, ili bolje kupiti novi sa minimalnim karakteristikama.

Bitvy u Clash of Olympus odvija naizmjenično sa neprijateljem, i uspjeti, morate razmišljati o stanju na bojištu, s obzirom na talente svojih likova i neprijatelja. Nakon upotrebe magije i osvojiti konvencionalne rivala opremu, idem na sastanak sa šefovima, a zatim biti u mogućnosti da otvori kartu korisnih vještina, i čvršće nego što je bio šef, to je bolji rezultat vještina.

Igrokam korisno povremeno pogledati u areni da prihvate izazov igrača, a za pobjedu ili da predaju nagradu koristan artefakt. A kako bi postala moćna sila koja može pobjediti bilo čudovište - ujediniti u saveze.

 

Play također