Alternativni nazivi: Clash of Olympus

Drevne legende imaju magičnu auru, donoseći priče o paganskim bogovima. Postao je tiranin i vreme je da ga zbaci.

Dozvoljava vam da otvorite ogromne mogućnosti gde možete da se sprijateljite sa Haosom, da se takmičite sa Zeusom, da pomognete da se spasi Prometej, da budete na Atlantidi, da posetite pećine raštrkane po drevnom carstvu. Ništa vas ne sprječava u igri Boga bogova sada, jer je igra predstavljena besplatno.

Selektujte heroja.

  • Rytsar zaštićen oklopom od neprijateljskih napada, i obdaren hrabrošću da dopusti neprijatelju da izbaci u prvi plan. Ostavio je nekoliko metoda klanja, kojima ne stoji najozbiljniji protivnik.
  • Magician se ističe, žuri neprijateljske čarolije, i oseća se nepobjedivim. Ima više talenata, kao i mogućnost da zaradite do pet asistenata u Hramu Bogova. Ako ste već definisali gaming klasu za izvršavanje zadataka, koji ne nedostaju.

    Skoro odmah se nađete suočeni sa izborom u tome kako ići u podzemlje za podvig i slavu. Srebro je praktično na nogama, i to lako, ali zlato se daje za najteže zadatke i prodaje se za pravi novac.

    Bitvy u Clash of Olympus odvijaju se naizmjenično sa neprijateljem, a da bi uspjeli, morate razmišljati o ravnoteži na bojnom polju, s obzirom na talente njegovih likova i neprijatelja.