Put kroz haos: Tvorci svjetova

Alternativni nazivi: Chaosroad

Online igre Road kroz kaos & ndash; free browser igra fantasy role-playing žanr. Od svog osnivanja 2005. godine, igra je uspjela zainteresirati širokoj publici i postala multi-korisnik. Postoji sve što je kao igrači: razvoj karaktera, i carstvu po vašem izboru, izvršenje interesa Quest zadataka, sposobnost da se putovati svijetom, izbor zanimanja, epske bitke, stvaranje klanova. I sve to bez da plati pretplatu! Igra Road kroz kaos Online je dostupan ako postoji internet veza i računalo zadovoljava minimalne zahtjeve sustava. Preuzmite igra klijent nije potrebna. Da biste dobili na ovaj veličanstveni svijet će pomoći putu kroz haos online registracije. Ne mislim da je potrebno mnogo vremena. Pridružite u igri Road kroz kaos & ndash; samo popunjavanjem obrasca za registraciju. Možete ići na glavnu stranu karaktera, koji će početi i igrati puta kroz kaos. Pažljivo pročitajte ga, te će biti ispitan u karakteristikama karaktera, koji će biti u mogućnosti da se poboljša u cijeloj igri.
Kako bi se igrati igre online Put kroz haos sa tendencijom da se definirati. Get nagib može pridružiti klan, kupio od dilera ili dobiti nagradu za određene dostignuća. Razmotrite raznovrsne ponude Road kroz kaos online igra
1. & Nbsp; & nbsp; & Nbsp; The Dark tendencija & ndash; Veliki navijači Darkness su skloni vampirizma. Crtanje snage u predmet obožavanja, može sisati život energiju svoje žrtve.
2. & Nbsp; & nbsp; & Nbsp; Svjetlo sklonost & ndash; Grandiose svjetlo vesela službenika. Uživajte u dobrom zdravlju, tako se brzo oporavlja od ozljeda.
3. & Nbsp; & nbsp; & Nbsp; The Guard Nedodirljivi & ndash; stanovnici svijeta, tako da izvrši nalog. Argus zahtijeva sve pridržavaju zakona.
4. & Nbsp; & nbsp; & Nbsp; Neutralna tendencija & ndash; vojnici borave na granici između tame i svjetla.
5. & Nbsp; & nbsp; & Nbsp; & The Outsiders ndash; prekršitelji pravila igre, što je prokletstvo. Oni ne poštuju ostali igrači na stalnom obmana.
6. & Nbsp; & nbsp; & Nbsp; & ndash Bogovi; tajnovit veličanstvenih bića, želje koje je teško razumjeti.
7. & Nbsp; & nbsp; & Nbsp; & ndash trgovac; majstori zarađuju doslovno iz ničega. Svaki igrač može pružiti sve što je potrebno za ovo drugo plaća dio svoje duše.
Glavna aktivnost u igri & ndash; borbene. PvP sistem je dobro misao kreatora. Put kroz haos online sredstava koje učestvuju u ovakvim borbe kao dvoboj, ugovorne borbe, puno malih, kao i od zida do zida. Duel & ndash; dvoboju dva igrača da se uključe u kojima je moguće na bilo kojem nivou. Ugovorni borbe su u suštini isti duel je napravljen samo novac oklade. Heap-small & ndash; Borba grupe u kojoj server određuje svoju vezu sa partijom. & Nbsp; No, u borbi zida do zida već možete odabrati kojoj strani da se bore. Sprovodi se bori s raznim opremom. Inventar igre služe kao municija, magija sastojaka, napitke i više.
U cilju da se malo zabave i uzeti odmor od naporne borbe, možete šetati na parceli. Posjetite zgrada koje će se vidjeti na vašem putu. Uostalom, igrati igre online putem kroz haos koristite trgovine, tržnica, pošta, banka, krivotvoriti, crkva, moja. U trgovine i tržnice, na primjer, moći će kupiti potrebne stvari. U podremontiruete falsifikuje slomljena municije. Sa štedionica akumuliraju i šalju novac u druge znakove. Na rudnik proizvodi vrijedne resurse. I ovo nije kompletan popis zgrada koje će se naći na svijetu raznolikosti ove jedinstvene igre!
Put kroz haos igre postaje sve više zanimljiv s povećanjem razine. Da biste to učinili, potrebno je da stekne iskustvo. Između nivoima postoje ups & ndash; neku vrstu zaustavljanja na viši nivo. Svaki apom nagradu u obliku gotovine ili dodatnim članovima. Napredak kroz razine otvara nove mogućnosti. I to je bilo u početku nedostupan, ona postaje pravi.
Član prepunih haos svijeta odmah i uvjerite se da žalim jednostavno nemate! Uživajte u igri!

 

Sve najbolje igre online. Heroes Žanrovi Tagovi