Castlevania: Lords of Shadow

Alternativni nazivi: Castlevania: Lords of Shadow

Castlevania: Lords of Shadow PC - veliki projekt, žanr koji se odlikuje kao slasher. Game Developer su poznate kompanije MercurySteam, i oslobađanje projekta su poduzele ništa manje poznati Konami. Kao poznati dizajner igre Hideo Kojima je također bio uključen u izradu ovog remek, sumnja ostaje - je igra stvarno je nešto vredno pažnje. Prije toga, igra je bila na raspolaganju samo za PlayStation i X-box, ali ne tako davno, igračima iz cijelog svijeta proslavio ovaj značajan događaj - je pušten Castlevania: Lords of Shadow PC verzije.

Ova igra je vrsta oživljavanja projekta Castelvania, poznat u svoje vrijeme u svim krajevima svijeta, što je trenutak za više od 27 godina! Programeri uspjeli napraviti čudo - pristojan igra RPG, stvorena u 2D, oni su bili u stanju napraviti savršenu slasher, koji je već privukao pažnju milijune igrača diljem svijeta i stekao prilično odlične kritike od kritičara.

U nastavku Castlevania: Lords of Shadow pregled, treba napomenuti da je, baš kao iu prethodnom projektu, počinje ove akcije u dalekoj srednjem vijeku. Od samog početka utakmice podsjetio poznata priča petlji rat u krvi između Belmont klan i legendarni Drakula. Protagonist igre - Gabriel Belmont. Kao što je prikazano Castlevania: Lords of Shadow zemljište, Gabrijel upravlja ne samo želju da oslobodi zemlju od mračnih sila da uništi vampira Drakule da njegove lične motive. Prema legendi, to je bio odgovoran za smrt Drakula Lady Belmont, a sada Gabrijel žudi da osveti njene smrti, topi nadu da se vrate iz mrtvih voljene.

Mnogi igrači jednoglasno izjavljujem da Castlevania: Lords of Shadow igre je zanimljiv zbog savršeno razvijen sistem vođenja užu i borbe. Ovaj aspekt znaka i programeri igre, nazivajući borbe jedan od glavnih vrhunaca ažurirane projekta.

U međuvremenu, nekoliko riječi, ja bih rekao o savršeno uravnotežen gameplay projekta. Zahvaljujući sofisticiranom misijama i kvalitativno izvoditi trikove igra postaje jednostavno spektakularan akcije. Uoči utakmice čeka ogroman broj borbi sa liderima i šefove (i danas njihovi ni manje ni više od dvadesetak). Jednom ste uspjeli Castlevania: Lords of Shadow preuzimanje, morat ćete se sastati sa ogromnog ledenog titana i neverovatna vampira veličine, nemrtvih i Orcs - jednom riječju, jednostavno neće imati vremena da se dosadno!

I, naravno, kao u bilo kojoj drugoj igri ovog žanra, morate razviti svoj lik, da poboljša svoje borbene vještine i zaštitu, poboljšati oružje i razviti svoj vlastiti jedinstveni strategije ratovanja.

Da biste provjerili istinitost navedenog, možete vidjeti za Castlevania: Lords of Shadow video najavu, onda ćete želite da se oprobate u ovoj igri!

 

Sve najbolje igre online. Heroes Žanrovi Tagovi