Fanovi

Alternativni nazivi: Fanovi

Ne tako davno pojavio na internetu velika i uzbudljiva igra za ljubitelje fudbala. Jeste li iznenađeni? To vjerojatno zvuči čudno, ali sada navijači imati priliku da pronađete istomišljenike, komunicirati s ljudima koji su ljubitelji iste nogometne reprezentacije kao što ste i igrati zanimljiva igra. I sve se to može uraditi istovremeno.

posebno za ljude koji vole nogomet i svaki drugi može govoriti samo o svoj omiljeni tim, a poslednju utakmicu kazne kuje kaznu, da stvori online navijačima igra. Fanovi online & ndash; je igra koja vas vodi u svijet gdje svi vole nogomet, gdje se ne brine o sudbini svoje voljene tim. Fanovi online igra ovo je vaša prilika da se naći isti ljudi, kao što si ti, koji žive nogomet. Za učešće u projektu, koji okuplja veliki broj ljudi iz različitih krajeva planete, koji jedva čekaju svaki novi prvenstvu igra i zabavu diskusije o utakmicama s istomišljenika ljudi, čime se jača prijateljstvo između navijača u stvarnom životu.

Registracija ljubitelje igre se odvija je vrlo jednostavna, igra ne zahtijeva instalaciju na hard disku i pokrenuti na bilo kojem računalu. Registracija ventilatori i ndash; to je nekoliko jednostavnih koraka. & Nbsp; Morate:

i Middot; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; uključiti vaše ime,

i Middot; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; adresu e-pošte

i Middot; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; da dođu do lozinkom

i Middot; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; također prihvatiti korisnički ugovor.

Sada trebamo odabrati tim za koji su bolesni, i stvoriti svoj profil. Navijači online registracija bila uspješna i možete početi utakmicu.

Morat ćete pratiti zdravlje svoj lik, svoju snagu od & nbsp; agilnosti karakter, jer omogućava najviše izložena neprijatelja i izbjeći kritična hitove za lukav, snalažljivost i ljutnje. To je sve što vam je potrebno karakter držati borbe. Tada ćete biti u mogućnosti da se pridruži timu u kojem ostali igrači su navijači istog nogometnog kluba da ste. Vidjet će aktivno sudjelovati u životu tim. A tim mora kretati kroz nivoe, to će morati bodove. Igra Navijači vama na internetu daje mogućnost da se izvrši zadatak koji primaju brigade. Zadaci mogu biti različiti:

i Middot; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; pobjede nad rivalima u području

i Middot; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Bitka za stadion,

i Middot; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; , bilijar,

i Middot; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; teren Shiz

i Middot; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Rad na gradilištu.

Važno je napomenuti da pored ovaj tim ima zajedničku riznicu, koja se koristi za kupiti razne poboljšanja. Osim toga, svaki tim ima prvu pomoć, s kojim svaki član tima ima sposobnost da se sama vratiti određeni iznos zdravlje poena. Bande mogu učestvovati u nedeljni turnir brigade, čiji su rezultati određuje najjači tim.

Da igrati online Navijači su vrlo zanimljivi, jer u igri postoji sobu za chat i forum na kojem fanovi mogu pregovarati raznim temama nogomet, objavljivanje nogomet vijesti i tražiti prijatelje. Igrati online Fans kao da, čak i oni koji se ne osjećaju ljubitelj fudbala, jer igranje vidjet ćete da nogomet & ndash; to nije samo igra, ali cijeli svijet koji bi mogao iznenaditi svakoga. Igrati Fanovi se da ćete uživati ​​i zato što je o projektu koji će vam omogućiti da direktno učestvuju u razgovorima o favorit nogomet temama s drugim članovima mreže. Ovdje imate priliku ne samo da se igra, da učestvuju u borbi navijača, hodati u stolicu za ljuljanje i dati svoj junak lijep pogled, ali i da se razgovor s prijateljima, prilagođavajući ih privatne poruke i razgovarati o fudbalu chat. & Nbsp; Fanovi mogu igrati svaki. Ne gubite vrijeme uzalud, registrujte se igre i uživati ​​navijači fudbalskog raspoloženje i uzbudljiva igra. & Nbsp;

 

Sve najbolje igre online. Heroes Žanrovi Tagovi