Blatsk Bullet

Alternativni nazivi: Black Bullet, Black Bullet

igra Black Bullet od vojnika maršalu.

Igra Black Bullet će se svidjeti svim ljubiteljima oružja taktički promišljen borbe i opstanka u kišom metaka. Multiplayer strijelac vodi direktno u browser i ne zahtijeva preuzimanja softvera klijenta, bez obzira na ovo, to je jako lijepa, dobro pratio grafike i odlične specijalne efekte.

Igrači vide događaj u prvom licu, daje stvarnost ono što se događa na monitoru, i veliki glas sve radnje i snimke zaista donosi virtualnom svijetu. Kao takva, ne postoji zemljište u ovoj igri, sve je jednostavno odabrati – stranu u sukobu, i kada ste spremni za borbu protiv krštenje. načina igre Black Bullet pet, igra počinje sa malo trening, gdje će se neiskusni korisnik upoznaju programerima sa rukovodstvom glavnog lika i funkcije izbornika, dalje odabir radnji na raspolaganju igrača, on može:

  • Vstupit savez i timski rad bitke u bitku između različitih frakcija;
  • Pouchastvovat u oluji, pokušavajući da oslobode strateški važnih objekata neprijateljske snage;
  • Samostoyatelno za ulazak u bojno polje u slobodnom modu i steći iskustvo u borbi za uništavanje neprijatelja;
  • Rezhim takmičenje podrazumijeva nešto kao sport u krvi, dostupan je na bilo kojem nivou.
  • Svaki dan se otvara ljestve režim u kojoj igrači mogu priključiti borbi protiv rejting.

Igrajte igru ​​Black Bullet pravi izazov za uzbuđenje azila, njihov karakter će početi svoj ​​put kao običan vojnik sa najnižim performanse i opremu, i da završim u potpunosti naoružani čin maršala na stotinku izravnavanje nivo.

 

 

Karakteristike Black Bullet.

Igra je vrlo popularan, uprkos činjenici da je od ne tako davno. Na putu da postane hrabri ratnik za više od 100 milijuna korisnika, što čini gameplay mnogo zanimljiviji, jer možete ujediniti i boriti se sa stvarnim ljudima, a ne robota propisane autora. Da biste se pridružili Black registracija Bullet je nužan postupak, ali to ne treba više od minute. Ovaj proces je potrebno kako bi se postigla sve podvige i spasio igrač na svakom ulazu.

Pored različitih načina igre i postoji veliki broj ratišta, svoje više od trideset. Svaka kartica zahtijeva igrač ili tim s različitim taktikama, negdje bolje zasedu neprijatelja i namami ga u smrtonosnu zamku. Na drugu kartu, najviše ispravna strategija je da se sakrije od očiju sa snajperom, a prvi koji će uništiti većinu neprijatelja skrovišta, a zatim ući u otvorenu bitku, zamjene Silent oružje na brzo - pečenja pištolj. Lokacije su vrlo različiti jedni od drugih, postoji otvoreni prostor, napuštena skladišta i zatvorenih konstantnost sa uskim prolazima, gdje je grupa ne odgovara.

Da bi zaradili igra novac i iskustvo na više načina, u Black Bullet da igrati sami ili s prijateljima jednostavnim izborom režima karticu i borbe, a možete obavljati poslove iz programere, i planirano i vremenski ograničena, za njihov nastup igrača dobijaju nagrade , igra alat, premium oprema i moćno oružje.

Usput, iPlayer Black izbor Bullet oružja je vrlo raznolik, različitih marki oružja, snajpera i jurišne puške, mitraljeze sa različitim razorne moći i broj rundi u kavezu, granate. Za sve vatreno oružje potrebno municije, noževi ne treba metaka, a ne stvaraju buku, tako da oni imaju u arsenalu ne treba zanemariti.

 

Play također