Battlemons

Alternativni nazivi: Battlemons

Igra Battlemons - je igra bazirana na pretraživaču besplatno razvili njemačke kompanije Crenetic GmbH. Igrači rasti beba čudovište, da brusiti svoje vještine i, , a zatim ih poslati u borbi protiv [2 ] drugi čudovišta od najvećih dostignuća , i nagrade u monstruoznom bitku igre.
igrati igru ​​Battlemons će biti zabavno, jer ćete biti u Cartoon u svijetu, u kojoj žive čudovišta sa [ 1] ljudske karakteristike. Da li bi organizirati borbe između čudovišta Kindle spava čudovišta i njegovati bebe!

Prije igrajući Battlemons, pobrinite se računalo zadovoljava zahtjeve sustava, kao što su: frekvencija procesora - 2GHz; RAM -1GB; Grafička kartica - 128 MB. & Nbsp; Battlemons registracija ne uzima puno vremena i neće izazvati poteškoće:

1. & Nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Na glavnoj stranici, odaberite i laquo; Play za slobodno & raquo ;;

2. & Nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Dati ime na svoj karakter;

3. & Nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Unesite sigurnu lozinku, i ponovite to;

4. & Nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Molimo vas da unesete ispravnu e-mail;

5. & Nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Odaberite i laquo; Podnijeti & raquo;.

Horde misteriozna bića , Zadnja stvar astronauti Očekuje se da će pronaći [ 1] u okruženju Jungle planetu. Battlemons online će vas upoznati sa lijepo na prvi pogled, & nbsp; bebe životinje koje pokazala pravi borbenih vozila . Iako čudovišta mir u odnosu na ljude , ali oni su sposobni da postane žestoke [1 ] borci u borbi , gdje ispunjavaju , još jedan član te vrste u igri Battlemons . Battlemons igrati će biti zanimljivo, jer možete pripitomiti i trenirati Monster .
Igra Battlemons nudi igrača da se o ulozi trener Monster i za početak igra sa jaja iz kojih se će sljedeći monstriki . Svaki vrsta zveryushek ima svoj jedinstvene karakteristike. Mali Prizefighters , na primjer, nije previše Teško je rasti - to jednostavno treba da nahrani i briga da podučava Battlemons online . Vidjet ćete proći kroz nekoliko faza od djeteta do odrasla osoba kao . Kasnije u monstruoznom bitka igra , od vas će biti dostupan kako bi se prikazao novi uzgajati čudovišta pomoću druga dva od iste vrste, i trgovina potomstvo na tržištu.

igrači Battlemons online se odvija , puno vremena Village jer to je ovdje je stabilan , gdje su čudovišta može regenerirati , da treniraju u u teretanu. Također možete posjetiti tržište , gdje su svi igrači Battlemons online može biti kupiti napitak do za privremeno povećanje i sila Intelligence čudovišta. Battlemons igra je nepredvidiv, zato što je Arena mali vojnika konačno ispuniti borbi. Vaša pobjeda ovisi o taktika , i vještine , vaše sposobnosti napada. Browser Igra Battlemons automatski osigurava da svaki igrača da se sastane sa dostojnog protivnika. Za osvojeno, primit ćete zlato, kovanice i slave. Igra je bitka monstruozna ponudu tražiti artefakata i jaja čudovišta!

Da li imate veliku priliku da pokupi na noge lijepo i boje čudovište, i da ga naučim [1 ] boriti uzbudljive bitke u areni.
igrati igru ​​Battlemons će imati toliko zabavno, jer ćete putovati šarene , i veseo svijet stripove i da testiraju sve vrste [ 2] Adventure sa svojim privatne čudovište! Na putu ste će se sastati bezbroj drugih malih životinja i će biti u mogućnosti da postane pravi nezavisni trener [ 1] čudovište u Battlemons online .
Da biste to učinili, naučiti svog ljubimca da postane pravi borac, ali ne zaboravite na dobrobit vašeg ljubimca čudovište da se bori monstruozno igru!
Igra obećava Battlemons zanimljivo, zabavno i šarene bitke!

Igranje za besplatno Igra Monstruozni bitka, ti mogućnost da se brine za i kako bi [ 2] svog čudovište, boriti čudovišta i drugim igračima otići na šarene avanturu za uzbudljiv svijet & nbsp; Battlemons online !