Battlefield hardline

Alternativni nazivi: Battlefield hardline

Battlefield Hardline Igra: Crime Thriller.

Battlefield Hardline igra je pripremljena za izdanje 20. 03 2015 by Games Visceral i DICE, postaje dvanaesta serija Battlefield-a. A izdavač Electronic Arts se pobrinuo da pored mogućnosti za preuzimanje Battlefield Hardline-a na PC-u, bude dostupan i za druge platforme:

  • One Xbox
  • 360Xbox
  • PlayStation 3
  • PlayStation 4

Ponekad se izlaz iz igračke odlaže, ali developeri su to objasnili željom da se konačno riješe nedostaci, tako da bi se igračima bilo udobno u prostoru za igru. Takva revnost je pohvalna i ima blagotvoran uticaj na rejting. Konačno, glavni beta testovi su ostavljeni, a navijači su čekali konačni proizvod, spreman za upotrebu.

Misija je izvodljivo!

Krivični mir i zakon, kao nerazdvojna braća, uvek su blizu. Ali svako ima svoju ulogu, a niko neće napustiti izabrani put. Ako preuzmete Battlefield Hardline, bit ćete bačeni u vrtlog kriminalnih sukoba, koji su više kao rat u punoj veličini, nego na lokalnoj razini.

policajaca se bori sa banditima, ali oni ipak uspevaju da ostvare predatorske planove. Čekate pljačku, napad na sakupljače, pucanje, spasavanje talaca. Akcije podsjećaju na akrobatske brojeve kada je potrebno prenijeti konop između nebodera i pomjeriti se na suprotnu stranu uz njega s torbom punom novca iza njih. Drugi put, demonstrirajte talenate penjača, penjanje po strmim zidovima ili pucajte u "mačku" da se popnete na visinu užeta.

Bilo koja strana na usluzi postaje neprincipijelni gangster ili lojalni policajac, ali u svakom slučaju akcije tima su uvek efikasnije, tako da skupljajte igrače. Događaji se razvijaju na otvorenim prostorima i zatvorenim prostorima, a ako vješto koristite okruženje, on će postati vaš saveznik u postizanju cilja.

Događaji uvek izgledaju spektakularno, bilo da se radi o demontaži u salonu automobila, otvaranju trezora banke ili snimanju u laboratoriji. Možete koristiti bilo koje predmete za postizanje ciljeva, pronaći nestandardna rješenja za prevazilaženje situacije, koristiti raspoloživo oružje koje je prikazano u višku. Na raspolaganju su vam puške za omamljivanje, sačmarice, granate različitog spektra, čekići, palice, puške, pištolji, noževi, pa čak i olovne cevi.

Za prebacivanje na Battlefield Hardline na PC-u, koristite pickup-ove, motocikle, oklopne transportere i helikoptere, i gadgete (komplete za prvu pomoć, kamuflaže, užad i kuke, baklje, satelitske telefone, zamke i gas maske) samo će olakšati zadatak.

Kada počne crno i belo, kada radnje idu izvan zakona, kako se ponašati ispravno nije uvijek odgovor očigledan, ali odluke se moraju donijeti brzo i radikalno da ne bi izgubili glavu. Vrijedno je promašiti trenutak, a neprijatelj će to sigurno iskoristiti.

Da kupite Battlefield Hardline, odaberite standardno, ekskluzivno ili premium izdanje. Glavna igra, zahvaljujući dodacima, će proširiti vaše igračko iskustvo. U setovima Battelfield Hardline dobićete novo, raznovrsno oružje, opremu i pribor za glavne kartice.

Sistemski zahtjevi

  • Operativni sistem: Vista SP1 / 7/8
  • RAM: 4 GB RAM
  • Procesor: Intel Core i3 / i5 2. 4GHz ili Athlon II / Phenom II 2. 8 GHz
  • zvučna kartica: kompatibilna sa DirectX 9. 0 device
  • Video kartica: NVIDIA GeForce GTX 260 ili ATI Radeon HD 5770
  • Prostor na čvrstom disku: 37 GB dostupnog prostora
 

Sve najbolje igre online. Heroes Žanrovi Tagovi