Bastards of Hell

Alternativni nazivi: Bastards of Hell

Bastards of Hell igre, koja je slobodna browser igra.

To je razlog zašto vam je potreban mrežni priključak na Internet. Ostali parametri računara nije posebno važno, jer ovaj pretraživač igra.

The Bastards pakla online, potrebno je da se saberem, i morate biti spremni za akciju upakovane putovanje u bajker ganglands.

Ostavite iza svih problema prije nego što počnete igrati ovu igru.

Igrajte Bastards of Hell morate tako zaraditi poštovanje i strah u srcu neprijatelja, a to će vas dovesti do pobjede.

The Bastards Pakla registracija se ne razlikuje od bilo koje druge registracije kompjuterske igre. Kako bi se registrujete online trebat će vam:

1. Prijava na utakmicu Bastards of Hell.

2. Izaberite iz predloženog broj servera na kojem želite igrati.

3. Napišite svoje korisničko ime, po mogućnosti na latinici.

4. Razmislite o lozinke i unesite je.

5. Napišite Vaš e-mail.

6. Ako vam je potrebno da biste dobili informacije o igri, a vi se slažete sa svim pravilima koja opisuju igre, morate staviti krpelja u odgovarajuće ćelije.

Igrajte Bastards of Hell ćete biti vođa njegove bande. Morat ćete se boriti protiv neprijatelja. Vi ćete biti u mogućnosti da preuzme potpunu kontrolu nad podzemlje Amerike. Osim toga, možete učestvovati u trgovini drogom.

Bastards of Hell ćete početi da se igra u New Yorku. Vremenom, moći ćete otključati drugim gradovima, kao što su Los Angeles, Seattle, Chicago, Austin i Miami, kao i mnogi drugi.

Na početku igre Bastards of Hell Online, postoji napuštenom skladištu koji se isporučuje. Ovo skladište vremenom se može pretvoriti u bilo koju drugu tačku, kao što su vrste barova, tatoo, bordele, striptiz klubovima, noćni klub, bokserski ring, klub kuća, tvornica droge, kasino ili radionicu. Sve ovisi o tome što želite učiniti u igri.

Igra Bastards of Hell Online, možete vidjeti sve elemente krivičnog svijeta do maksimuma. Osim toga, možete također dobiti razne vrste automobila, kamiona, privatne avione i helikoptere, ali morat ćete povećati svoj status povećanjem bande bajkera izvan zakona da se podigne status lidera.

Također možete unajmiti nekoga da prodaju drogu u vaše ime kada nećete biti u igri u bilo koje vrijeme.

U principu, najveći dio igre je zaraditi poštovanje za svoj lik. Ako ste dobili visoku ocjenu, od vas će se s obzirom na zaštitu policijskih racija i nove mogućnosti grada da biste dobili najbolje načine prevoza koje postoje u igri Bastards of Hell Online.

Igra Bastards of Hell će vas uvesti u svijet bicikliste i sve njihove uvjete života. Ste saznali da sve nije tako jednostavno. Oni ne mogu vjerovati nikome, jer čak i partneri mogu biti prevara.

Ako ste zainteresirani u ovoj igri, onda ne gubite vrijeme i registrirati u igri i naučiti mnogo o tome više, jer ne možete otkriti sve karte odjednom!