Basher

Alternativni nazivi: Bashers

Danas ćemo vam ponuditi da se upoznaju sa najkul i okrugli borac online prostor. Ovo je igra Basher online. To će vas odvesti u svijet Basher. Basher je prilično smiješno šarene kruglyashi. Međutim, oni su vrlo ratoborni, a njihov arsenal uključuje mitraljeza, puškama, pa čak i bacači plamena. Njihov smisao života i ndash; Rat. Rat može biti i tvoj smisao života, ako počnete da igra Basher.

da & nbsp; igrati igre & nbsp; Basher online računar mora ispuniti te parametre:
Operativni sustav - Windows XP / Vista
Processor & ndash; CP 1. 5 GHz
Memory - 256Mb
Grafička kartica - GF FX5200 ili ekvivalent, shader podršku 2. 0
Sound - DirectX 9 kompatibilna. 0s
slobodnog prostora na hard disku - 100Mb
DVD-pogon x8
stalnu vezu na Internet

U početku, igra Basher online da se preuzeti & nbsp; izravno na računalo sa stranice igre. Tu ste preuzeli instalaciju datoteku igre. Nakon preuzimanja na računalo i pokrenite ga online igra & nbsp; Basher će početi instaliranje na računalo. Ako je instalacija ispravna na radnoj površini ikone računalo se prikazuje na početak igre. Preuzmite igru ​​i provjeriti postoje potpuno besplatno.

Pored igrati igre online & nbsp; Basher Morate provjeriti & nbsp; Basher. Za ovu dionicu & laquo; registracija & raquo; glavnom sajtu igre, snimite vaše podatke u odgovarajućem & nbsp; linije:
1. & Nbsp; & nbsp; & Nbsp; Unesite svoje ime igrača (prijava) na latinskom.
2. & Nbsp; & nbsp; & Nbsp; novu lozinku i njegovo potvrđivanje
3. & Nbsp; & nbsp; & Nbsp; Unesite svoju e-mail adresu ispod.
4. & Nbsp; & nbsp; & Nbsp; General informacije o vama: Vaše pravo ime, pol, moto.
5. & Nbsp; & nbsp; & Nbsp; da biste potvrdili svoj prihvaćanje uvjeta Ugovora o licenciranju.

Kada registraciju igre & nbsp; Basher je završen, možete početi igrate & nbsp; Basher.
Basher online igra ste prvi tretirani na oku stvaranja vašeg lika. Ovdje možete odabrati izgled vaše kruglyasha: boja i tekstura slika. Zatim odaberite jednu od tri vrste oružja za ovaj lik i klikom na & laquo; Kreiraj karakter & raquo; Možete ići izravno na utakmicu Basher.
Sada je tvoj život i živote svoj lik će biti u stalnom online borbe s drugim igračima. Za početak svoje borbene put od dostupnih liste gaming arene odabrali željeni i kliknite na & laquo; pridruže & raquo;.

U ovom trenutku, svijet je na raspolaganju preko 20-Basher igra kartice. Svaki od njih ima svoje karakteristike, koje treba uzeti u obzir prilikom igranja. Na primjer, kartica i laquo; Coliseum & raquo; savršen za online dvobojima. To je kružni arena srednje veličine. U areni su male sklonište vam omogućuje da zaštitite i pokrenuti protunapad. & Nbsp; Ova kartica je za one koji vole mase pokolj.
Basher ima nekoliko načina igre sa funkcije, gdje možete postati dio tima ili igrati svako za sebe.

Basher oružja u svijetu je podijeljen u tri tipa:
oružje: puške sačmarice, mitraljeza. U principu, sve što puca metaka.
Rocket: Svi mehanizmi mogu pokrenuti eksplozivnih projektila i izazvati smrt. Naravno pečenje frekvencija niža od vatrenog oružja.
energetskog oružja za ljubitelje buduće tehnologije. Pucati laseri i električne energije. & Nbsp;
možete opremiti vaš Basher broneskeletom i stavio naočare i šešir. & Nbsp; Svi nadređeni opremu možete kupiti u prodavnici Basher za igru ​​novac dobio u borbi. & Nbsp;

Po ubijanje neprijatelja u areni, također ćete steći iskustvo kako bi se postigao novi nivo. Za svaki nivo dobijate 2 boda vještina i provesti ih na razvoj & nbsp; karakteristike kao što su vatreno oružje, energija oružje, rakete i vitalnost.
Kao što možete vidjeti bitku, a sve to prođe bez previše stresa, a imaju za cilj da & nbsp; Igrač za opuštanje nakon napornog dana. Na kraju, ako želite da raznese to biti, Basher registracija čeka na vas!


 

Play također