Athanaton

Alternativni nazivi: Athanaton Immortal Warriors

Prije nego što Athanaton online & mdash; svijet besmrtnog ratnika bez presedana bitke! Nema sumnje: ovaj besplatni browser igra ne bi trebalo da izađe iz vaše pažnje.

Athanaton online igra ne zahtijeva za njegovo lansiranje ništa nepristupačna: samo treba da imaju internet vezu i moderan preglednika (Google Chrome verzija 5. 0, FireFox 6. 0, Opera 11. 10 i tako dalje. ) Koji podržava Flash Player verzija 10. 0 ili više.

Registracija igri Athanaton može iznenaditi one koji imaju svoje račune u društvenim mrežama (Vkontakte, Facebook, Twitter i tako dalje. ), Jer oni će biti u mogućnosti da uđe u igru ​​direktno od njih. Ako ne tretiraju korisnike navedenih mrežnih resursa, morate popuniti samo dva polja:

1) trenutnu e-mail;

2) Password, koji je dizajniran da zaštiti svoju igru ​​račun od hakera. Stoga je poželjno da ne bude previše jednostavan i sastoji i od slova i brojeve iz.

Sljedeći Athanaton Online registracija će tražiti da pročitate i prihvatite sporazum. Također možete se prijaviti za igranje vijesti (samo ostavi ili poništite odgovarajuće polje). Klikom na & laquo; Pošalji & raquo; možete završiti proces koji se zove Registracija Athanaton.

da biste pokrenuli stvarno igranje igre online Athanaton, prvo morate definirati server (ako ti nije stalo, zaustaviti na preporučene), a zatim u & ndash; Na stranici je otvorio i ndash; unesite svoje korisničko ime (naziv za priznavanje u igrama). Odmah Athanaton online igra od vas traži da odaberete jedan od likova, uče o kojoj možete više detalja klikom na grupe vojnika stacioniranih u ispred vas:

1) Conan & mdash; Phoenix je vodio trupe (odličnu zaštitu + prašta juriš);

2) Witch Atelanta & mdash; Vatreni konjica (brzina napada i magičnu moć);

3) Kratos & mdash; Phalanx čekić (razarajući napad magija plus konsolidacije);

4) Avgust & mdash; Gold konjica (glavno oružje i ndash; bum koji ispunjava dušu);

5) Richard I & mdash; Konj sa samostrelom (oklopna doplatu);

6) Robin Hood & mdash; The Soul Hunters (vene duša bum + pritisak na moral neprijatelja);

7) Beowulf & mdash; Snow Warriors (brzina + magija, smanjenje moral neprijatelja);

8) Orianti & mdash; Strijelci sa snijegom Shield (ojačana zaštita + i laquo; Kružna zasjede & raquo; baca prednje redove neprijatelja u zabune).

Da trenirati svog heroja, trebate igrati igre online Athanaton prilično dugo vremena, tako da je bolje da svoju igru ​​svaki dan uče kako da započne trening. Sve promjene u karakteristikama karakter i trupa mogu se naći odlaskom na svoj profil. Usput, postoji takva funkcija, kao reinkarnacija heroja. To postaje dostupna za svoje nivo postignuća 51. To znači da imate mogućnost da se vratimo na igranje Athanaton istog karaktera, ali je prvi nivo, samo njegova vojska će biti mnogo jača, a lični statistika & mdash; To se neće promijeniti.

Pratite sljedeće savjete ako želite igrati Athanaton postupak uspješan:

-Moderniziruyte brojne zgrade. Saznajte kako ih unaprijediti od samog početka, nego kasnije, sigurno, žalim zbog propuštene trenutke.

-Vypolnyayte zadatke koje ste Athanaton online igra će pružiti konstanta. Za svaki uspješno završena zadatak, da ćete dobiti nije mala nagradu za svoj razvoj.

-Nanimayte onoliko heroji kao u nastajanju mogućnosti.

-U službene mjestu ima pomoć odjeljak pod naslovom Priručnik, koji mogu biti u svakom trenutku pronaći potrebne informacije o igri.

je zadnji komad savjet: ne propustite priliku da zapanjujući druženje! Pridružite!

& nbsp;
 

Sve najbolje igre online. Heroes Žanrovi Tagovi