Assassins Creed 4: Black Flag

Alternativni nazivi: Assassins Creed 4: Black Flag

Assassins Creed 4: Black Flag - najatraktivniji igra u mišljenju čak i strastveni kritičari modernosti. Svi tehničkim karakteristikama projekta su poboljšana. Sada raspored će postati još intenzivniji, realniji animacije i priča još više uzbudljivo i zanimljivo. Ovaj novi projekt će se provoditi potpuno otvoreno svijet u kojem će biti oko 50 većih lokacijama. Sada igrači će biti na raspolaganju za većim gradovima i malim selima, možete posjetiti ruševine Maja, će pogled na plantažama šećerne trske i posjetit će džungle, posjetite poznate luke i neistražene pećine.

Igra Assassin Creed 4 vas vodi u danima piraterije. Sve akcije igra je postavljena u 1715 na Karibima. Sada Pirates - pravi majstori, ne samo na vodi, ali i na kopnu. Ovi ljudi su promociju svojih politika zasnovana na pohlepi i okrutnosti. U Lawless zemljišta. U ovom dijelu igre je glavni naglasak je na putovanjima morem, gusar brodova, bitka za vodu. Assassin Creed 4 Instaliranje na računalo, možete birati između različitih vrsta brodova. Odmah nakon ulaska u projekt na bilo koje stranke će biti dostupan za kupnju brod zove Čavka. Oni, a vi ćete biti prvi put da igraju u Assassins Creed 4 kom, možete mijenjati i poboljšati prema vlastitim zahtjevima i potrebama.

Novi dio Assassin Creed će biti dostupan za tri glavna velikog grada:

1. Havani.

2. Kingstonu.

3. Nessau.

Vaš lik će biti u mogućnosti da bira svoj tim. Odlična prilika za igru ​​Assassins Creed 4 omogućuje vam da koristite poseban ronilačko zvono, što omogućuje detaljnu studiju morskog dna, istražiti olupina. Vaš brod će biti u mogućnosti da napadaju druge brodove i pljačkaju ih.

Kao što je navedeno od strane programera, Assassin Creed 4 Black Flag - najpotpuniju verziju igre. Protagonista projekta će biti hrabar Edward Kenwa. Ovo je mlada gusar kapetan koji, preko svoje borbene vještine i hrabrosti uspjela je zadobiti poštovanje drugih mornara i gusara. Teško je povjerovati, ali čak i Crnobradi je izrazio poštovanje za mlade hrabar čovjek ... i povukao u drevni sukob, koji ugrožene sve izgradio pirati.

Za početak igre, morat ćete kupiti pristup ključeve i preuzeti Assassins Creed 4 na računaru. Svi učesnici projekta su mnogo novih misija i zadataka, da se prevaziđu koji će biti još zanimljivije. Za razliku od prethodnih projekata, četvrti dio još uvijek nije prevedena na ruski, ali ta činjenica ne bi trebalo da vas zbuni - kontrola je lako naučiti intuitivno.

Kada možete skinuti Assassin Creed 4, vidjet ćete kako menadžmenta za poboljšanje i olakšati igra. Na primjer, glavni lik može posjedovati nositi kapuljaču nevidljivosti kad je vjerovao da će biti u opasnosti, a samo se automatski isključuje kada je prošla opasnost.