Ashes to Ashes

Alternativni nazivi: Ashes to Ashes

Igra Ashes to Ashes & ndash; pravi raritet. Povucite ga je prije gotovo dvadeset godina, ali i danas je igrače povjerenje. U ovom projektu su igrali, igrati i igraće milijune naših sunarodnika i & laquo; kolegama & raquo; Širom svijeta. Kvaliteta je prilično stara igra dopušta sebe da se natječu s moderne umjetnosti remek geymerskogo. I unatoč činjenici da je grafika u Ashes to Ashes je loš (što, u principu, nešto ne iznenađuje, ne treba zaboraviti činjenicu da je igra je nastao krajem 1996., au svoje vrijeme je bio veoma lični ), igra vole. & Nbsp;

Ashes to Ashes PC nam govori apsolutno nestvarno puta. Kao i većina Computer & nbsp; Igre devedesetih (koji u ovom trenutku, treba imati na umu, nije bilo puno), ovaj se temelji na opisu događaja u budućem vremenu. Međutim, ovaj projekt je ispalo prilično uspješan i originalni & ndash; ne za ništa da, na kraju, ne zaboravite na to do danas. Osim toga, mnogi igrači smatraju ovaj & laquo; rijetkost & raquo; daleko više zanimljiv nego većina današnjih igara.

Za početak igre će biti dovoljno za preuzimanje Ashes to Ashes. Navikli na moderne igre za igrače skok distribucije Ashes to Ashes izgledaju djetinjasto brbljanje. Sve potrebne instalacijske datoteke se preuzimaju u roku od nekoliko sekundi. I reći da se projekt može se pokrenuti glatko na svakom modernom računaru uređaje, čini se, nije ni vrijedan toga.

U Ashes to Ashes će morati igrati s vremena na vrijeme ulaska na područja posebne Arenas, koji su nastali kao i laquo; soba za Kill & raquo;. Stanovništvo u budućnosti ne može zamisliti bolju zabavu nego kontemplacija ubistva. Sve ovo je užasno podsjeća na srednjovjekovni borbe gladijatora. Najveća svjetska korporacija sponzorstvo borbe u areni, a ljudi se iz ovog krvavog spektakl lude zabave i ndash; tako, ispostavilo se, to izgleda kao surovu realnost u budućnosti.

Igrajte Ashes to Ashes zanimljiv, bez obzira na nedostatak nekih parcela. Krajolik i pejzaže se stalno mijenjaju. Od posao do promjene posla i oružje outfit. Slane i ozbiljnost zemljište daje istoriji igre s vanzemaljcima, zbog kojih, strogo govoreći, i početi sve glavne pitanja & ndash; zlo vanzemaljci inspirisati svoj um u agresivnim tzv gladijatora. Zbog ove nedavne prošlosti sklonosti lišeno savjesti i časti, postaje potpuno nekontrolisani mašine za ubijanje.

Iz bilo koje montira na Ashes to Ashes video, možete razumjeti ono što će vaš lik osloboditi sve stanovnike svijeta od invazije čudovišta. Vi ćete biti napušten na području zaraženo arene, gdje će biti potrebno da se uništi sve, bez izuzetka gladijatora vukodlaci uništavaju i laquo; Bad & raquo; mozak pada iz svoje žrtve nakon poraza. & Nbsp;

Ovaj projekt je idealan za one koji vole igre poput Dume ili Postela & ndash; Jednostavno rukovanje i lud akcija će pomoći prođe slobodan trenutak.

 

Sve najbolje igre online. Heroes Žanrovi Tagovi