Armades

Alternativni nazivi: Armades

Da li online igre, lud za more avanturama i samo želim da pokušaju da igraju u nešto novo? Zatim igra Armades & ndash; ono što tražite. Ovo je besplatna igra koja ne zahtijeva nikakve dodatne datoteke. Možete jednostavno stvoriti račun i igrati u Armades online u svoj omiljeni browser .

Jedini nijansu & ndash; ćete morati da se registrujete. Baš kao u većini online igre, Armades Pogledaj je potrebna za pristup lični račun i početku igre. Za registraciju vam je potrebno da prođe na odgovarajući link istog imena i laquo; & raquo;, sa lijeve strane na početnoj stranici igre.

1. & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; pre nego što otvorite formular za registraciju igre, u gornjem polju koje zahtijeva uvođenje sistema adresu elektronske mailbox.

​​ 2. & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Nadalje, linija ispod, unesite prijava za igranje pseudonim pod kojim ćete znati ostalim igračima. Minimalni broj znakova u prijava & ndash; 3.

​​ 3. & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Zatim unesite lozinku koja se sastoji od najmanje 6 znakova. Lozinka ne bi trebalo biti previše svjetlo za prevarante ne može hack vaš račun.

​​ 4. & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Armades igraju moguće je za nekoliko različitih nacija (engleski, francuski i španjolski), koristi od svakog naroda se može vidjeti kada letite miša na to. Vagati prednosti i mane, razmotriti svoje preferencije i odabrati narodu koji vam najviše odgovara.

​​ 5. & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Dalje, potrebno je da dođu do svoje ime i ime otoka. Minimalni broj znakova u naslovu i ndash; 3.

​​ 6. & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Da bi provjeriti igra je uspješno završena, morate prihvatiti uslove korišćenja igre provjerom odgovarajuću liniju.

​​ 7. & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Nakon popunjavanja u svim oblastima, pritisnite i laquo; up & raquo;.

8. & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Nakon završetka registracije, dobit ćete pismo u mail sa linkom za aktivaciju vaš račun, kliknite na link, a onda ćete biti na raspolaganju za sve bonuse, i možete početi utakmicu.

U prvih pet dana nakon registracije, ne možete igrati online Armades punom snagom, jer ovaj put je na mjestu primjene uvele moratorij na vojne operacije. To je, u stvari, dati vremena da se naviknete na: ne možete napasti susjedne otoke, a vaš otok će biti u potpunoj sigurnosti.

Ovaj online igra je dugo bio u mogućnosti da se ujedine igračima iz cijelog svijeta, tako da bi trebao biti u mogućnosti da ispuni stare prijatelje ovdje i, naravno, dobiti nove. Svi igrači mogu priključiti u saveze, što im daje značajnu prednost u borbi snage. Osoba u jednom savez, ne može dobiti poziv da se pridruži drugim savezima. Na taj način, saveza mogu pregovarati jedni s drugima i da uđu u određene ugovore.

1. & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Pakta o nenapadanju.

2. & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Unija.

3. & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; rata.

da sklopi ugovor može biti samo na čelu saveza, ili osoba koja posjeduje sve strane nadležnog organa.

& nbsp;

Play Armades free će se svidjeti svim ljubiteljima morskih strategija. Ova igra će vam pomoći da se zabave i da prođe slobodnog vremena!

 

Play također