ARC Srvayvl Evolved

Alternativni nazivi: ARC Survayval Evolv

igara ARK Survival Evolved: Dawn of the Dinosaurs.

FYI: Studio Džoker ( kao izdavač ), Virtual Podrum LLC, Efecto Studios i Instinct Igre otvorio rani pristup igri neobičan proizvod drevnog, Wild World 3. 06. 2015. godine. Pustolovna igra se odlikuje ARK Survival Evolved Žanr: Akcija, Igranje uloga, indie projekt.

Sada svatko može ARK Survival Evolved besplatno za mali trošak, tako da za vrijeme prolaska da pomogne programerima, identifikaciju nedostataka.

Budući da je oslobađanje od izlaska bilo je nekih dodataka u obliku životinja, oružja, zgrade i plemena, ali te promjene će biti još veći, a kada je konačno formirana igre, njegovi troškovi će se povećati, tako da zainteresirani bolje požuri za preuzimanje ARK Survival Evolved na udobnoj cijeni.

Wild Ljudi & ndash; divljak maniri.

Zamislite kako je & ndash; živjeti bez udobnosti i boriti se za pravo da prežive na dnevnoj bazi. Ona počinje s pričom plaže gdje pridošlica probuditi igrače svih nacionalnosti. Od odjeće do njih odgovaraju, samo Adam, a nakon same inspekcije i terena, bolje je da ne ostanem na otvorenom za predugo.

Oko predatorske, divlji svijet gdje dinosaurusa koegzistiraju sa Kraljevinom ljudskog plemena. U susjedstvu je obostrano korisna, jer svaki član služi različite hrane, nego zato što pripadaju ljudskoj rasi, svojoj koži je skuplji, a to bi trebao biti zaštićen.

praistorijski reptila može ukrotiti, a zatim se koriste za transport robe, za pomicanje na dugim relacijama, u ratu sa drugim narodima. Više od 70 dinosaura sa svojim karakteristikama nastaviti da raste u vrsta s pojavom igre dodataka, ali sada dovoljno od njih lete, miješati voda, zemljište i podzemne. Osim toga, možete dobiti veliku reptila sa škorpionima, pozivajući ih sjedi na oklopu natrag pod visi strašnog ubod rep.

Ali da bi to bilo moguće, potrebno je da se ujedine i ndash; jedan u takvom surovom svijetu neće preživjeti. Sljedeća je potrebno da razviju svoj ​​pleme povećati svoj ​​potencijal. U svakom trenutku mogu vas napasti, i mi moramo pripremiti da odbiju odlučan napad. Potreban vam je oružje vozili? Životinje. A tehnologija se razvija, a uskoro pored kamene sjekire, koplje i luk će vatrenim oružjem umjesto šatora ojačati kod kuće.

organizirati utrka kroz džunglu, nastaviti plijen i neprijatelje, letjeti na Pterodactyl & nbsp; preko planina s kapama snijeg. Prikupljaju sredstva i iskustva, razvijaju iz primitivnog plemena u modernom, umnožavaju svoju teritoriju i postati najjači utrke.

ARC Survayval Evolv nudi je glas sučelje i engleski jezik, ali gameplay je jasan intuitivno i ne predstavlja teškoću.^^11 OS: 64 bit; Windows Vista / 7 SP 1/8 ( 8.