Alternativni nazivi: Anno 2205

igre Anno 2205 osvaja prostor.

kao urbana simulacija igra Anno 2205 je mnoge slične proizvode daleko iza. To je sigurno reći da je kompanija developer i izdavač istovremeno – Ubisoft, prisiljeni konkurenti da proguta zvjezdana prašina. To je zbog toga što su igrači šalju u daleku budućnost u 2205 Kada čovječanstvo osvojio zvijezde i Mjeseca potkrijepi stambene baze.

od 3. 11. 2015 Možete preuzeti Anno 2205 za Microsoft Windows, a u režimu jednog korisnika, u urbanom razvoju. Spojen na mrežu, moguće je da sarađuje sa drugim igračima, dijeljenje zadataka, resursa, i pružanje vojne pomoći, ali to će biti na raspolaganju, a bez interneta, a uloga drugovi i neprijatelji će se na računalo čizme.

 

 

razvoj teritorija.

Prvi igrač bira logo i ime njihovih korporacija, onda složenost teritorija, i on će naučiti. Najugodnijih režim"Standard"– on nije lišen svih mogućnosti na drugim razinama, ali gubi potrebno je probati. U slučaju negativni novčani saldo koji odmah ulazi u značajnu sumu novca za podršku. To se ponavlja svaki put, čim počnete da izgubite kapital i da se vrati kredit ne zahtijeva jedan.

A raznolikost terena koje je potrebno da se više pažljivo razmotriti što ste zainteresirani za – da izvuče rijetkih resursa, ili da imaju više prostora za zgrade. U svakom slučaju, sve počinje s razvojem umerenom pojasu, gdje su prve kuće da se gradi i da proradi rudarstvo.

postizanje određenog uspjeha, od vas će biti ponuđena naučiti novi teritorija na Arktiku, jer samo tamo možete pronaći materijale potrebne za proizvodnju proizvoda koji poboljšavaju radno sposobnog stanovništva. Ako sažeto navesti dolaze akciju, oni će se razviti u nekoliko tačaka:

 • Stroit goroda
 • Dobyvat resursy
 • Proizvodit tovary
 • Povyshat nivo zhiteley
 • Obespechivat vezu između ljudskih punktami
 • Vypolnyat zadaniya

Te koji je odlučio naručiti i preuzeti Anno 2205 će dobiti od developera u igri bonuse i luksuznih predmeta, tako da ne propustite ovaj događaj i povratak na pregled.

Da bi došli do Mjeseca bazu, potrebno je naporno, vodeći grad u umerenom pojasu i kapa leda na određeni nivo. Komunikacija pruža bazu, plutajući u moru, i oni su također treba da razviju, popunom blagajnu akcija resursa. Nisu svi od njih se proizvode na teritorijama povjerena vama, i vrlo rijetki mogu dobiti samo obavljanjem vojne naredbe.

Za razliku od ranijih verzija Anno, ne moraju da grade brodove – već imate ih, ali da podignu svoj nivo je moguće, ali je nakon uspješnog završetka nekoliko operacija, a ako imate novca. Likovi Anno 2205 na računaru traži da preuzmu kontrolu nad oslobađanje objekata neprijateljskih snaga, kao i izvesti nekoliko poslove – isporučiti robu, da pokupi u vodi ili na kopnu ladicama. Imate tri izbora poteškoća, ali njihova nagrada ćete dobiti ne samo nakon završetka operacije, i prikupljanje power- ups u vodi, iza koje su bile.

uštedjeti novac, resurse i obavljanje potrebnih misije, doći ćete do Mjeseca, koji je sličan početi opremiti život novih doseljenika Anno 2205.

zahtjevi sustava (minimalno)

 • OS: 64 bit / Win 7 SP1 / 10/8 (8. 1)
 • OP 4 GB RAM-
 • Grafička kartica: Nvidia GeForce GTX 460 i Radeon HD5870 AMD (1024MB VRAM sa Shader Model 5. 0)
 • Procesor: Intel Core i5 750 @ 2.6 GHz ili AMD Phenom II X4 @ 3,2 GGts
 • Zvukovaya kartice: DirectX kompatibilna s najnovijim drayverami
 • Mesto disku: 35 GB
 

Play također