Aion Online

Alternativni nazivi: Aion Online

Online igre Aion: The Tower of Eternity - multiplayer online igra koja se može razviti i na terenu i na zraku. Tvorci Aion: The Tower of Eternity online kombinaciji Warcraft i Lineage 2, čime se stvara novi, izuzetno lijepoj svijet. Igra se odvija u Atreia & ndash; svijet jednom ujedinio, ali kao rezultat raznih potresa, podijeljena u dvije utrke: na Elyos i Asmodian, protive i Balaur. Pridružite u igri Aion: The Tower of Eternity je malo drugačiji od standardnih. Prvo morate preuzeti igre klijent na kartici Datoteka, i pokrenite ga na podešavanje računaru. Prvo je potrebno da pročitate ugovor o licenci, a zatim proći kroz jednostavan za registraciju. Aion: The Tower of Eternity registracija tražene standard podaci: e-mail adresu, korisničko ime i lozinku. Nakon pritiska ček Aion: The Tower of Eternity je spreman za upotrebu. Da igrati online igre Aion: The Tower of Eternity morate da izaberete karakter. Stvaranje lik u U igri, bez obzira na rasu, koju zastupa četiri škole (ratnici, magovi, svećenici i izviđači), i na svakoj školi postoje dvije klase. Dakle, u fazi stvaranja lika u igri Aion: The Tower of Eternity online očaravajuća. Detaljna razvoj malih stvari koje mogu napraviti zaista jedinstveni karakter u odabiru scenskom nastupu će impresionirati čak i redovan MMORPG, a priliku da se igraju s veličinom znaka koji će se dugo vremena. U početku u igri Aion: The Tower of Eternity online birate klasni karakter, ovisno o smjeru u kojem planirate da ga razvija. Glavne karakteristike ratnika su snagu i izdržljivost. Ratnik u daljem razvoju mogla postati gladijator ili staratelja. Mage je prilično ranjiv, ali u isto vrijeme ima veliki potencijal napada. Mage može postati mađioničar ili kotačića. Priest je podržava lik na bojnom polju. Nakon što je bila na vrhuncu svog razvoja, svećenik može postati iscjelitelj ili mađioničar. Scout je okretan i brz ubica sa jakim napadom i slabe defanzivne sposobnosti. Scout može razviti u strelicu ili ubica.

definiran karakter moramo birati koji da igraju: u svjetlu Elyos ili Asmodian mrak. Treća utrka & ndash; Balaur nije igra. Od šest specijaliteta u ponudi (proizvodnja oružja i oklopa, alhemije, kuhanje, krojač i zanatlija) karakter može razviti svih šest, ali ne zaboravite da je vjerojatno najrazvijenija više od dva zanimanja.

Aion: The Tower of Eternity online igra omogućuje lik stiče krila dostizanja dvanaesti nivo. Podsjetimo da je pravo da leti za dugo vremena ne radi, a ova vještina će morati razviti posebne vještine i ispumpava blatobrane. Igrati igre Aion: The Tower of Eternity Online je zanimljiv, jer letova vam ponuditi mogućnost da prikuplja razne artefakata koje su skrivene iznad oblaka, a može se koristiti ili prodati, a krila dati priliku da izvrši bitka u zraku, a ako je potrebno, pobjegne iz Balaur Krila su nezamjenjiv dio. Nakon postizanja nivoa 25 znakova u Aion: The Tower of Eternity igre postaje mnogo zanimljivija. Od tog trenutka, vaš lik u igri je dozvoljeno da učestvuju u PvP bitke između stvarnih ljudi na lokaciji Abyss, gdje ubistvo znakove koje zaradite Abyss Points, za koje će biti moguće u budućnosti da kupi zanimljivih stvari.

Play Aion: The Tower of Eternity će se svidjeti svim ljubiteljima MMORPG. Igra se snima ljepotu, a nakon iskustva borbe u zraku kada možete letjeti u lice neprijatelja na srce je topao i svijetao, i ja želim da ponovim podvig mnogo puta.

 

Sve najbolje igre online. Heroes Žanrovi Tagovi