Posjete Online

Alternativni nazivi: Ike Online

Online igre Aika - ovo je zanimljiv, velikih razmjera MMORPG igra razvijen PvP sistem koji će vam omogućiti da učestvuju u velikim borbama u kojima tisuće igrača može sudjelovati na svakoj strani. Posjete online igra je vrlo smatra igrača za jednostavan za korištenje i prijateljski sučelje, dobro razvijena povijesti svijeta. U igri ćete dobiti puno zanimljivih stvari: revolucije, opsadu neprijatelja dvoraca, kao i borba za blago tuđe. Kako bi se igrati Aika online samo trebate registrirati i preuzeti klijenta, koji zauzima samo 32 megabajta.

Član u igri Aika online je jednostavan: Pritisnite registracija, koji je na lijevoj strani na glavnoj stranici, a zatim kliknite karticu istog imena. Na stranici Aika online registracije unesete e-mail, da izmisli lozinku, pročitati i prihvatiti korisnički ugovor i pritisnete tipku za registraciju. Pridružite Aika online se može učiniti na drugačiji način - kroz društvene mreže VKontakte. U ovom slučaju, GameNet aplikacija traži pristup dijeljenim informacijama u svom profilu u bilo kojem trenutku. Nakon uspješne registracije, od vas će ići na karticu na kojoj ćete biti upitani za preuzimanje igre klijenta. Onda morate proći kroz jednostavan proces instaliranja klijenta Aika online, koja traje nekoliko minuta.

Igrajte igru ​​Aika online može biti samo u svijetu servera. Dalje, odaberite jednu od pet igranje nacije, od kojih je svaka se nalazi u odvojenom prostoru. Dakle Imber - to je ratnika, Keront - nacija trgovaca, Therion se odnosi na demokraciju za građane Akris tipičnih buntovnički duh i želju za nezavisnost, stanovništvo Flamma do cilja pomoću različitih trikova. Naprotiv najpopularnijih nacija možete vidjeti mali krunu. Morate odabrati i igre PVP ili PVE. Izbor PVP mod omogućuje vam da napadnu ostali likovi igre. Nakon što je definisao narod i način igre, odaberite jednu od šest koje se trenutno igra karakter, čime se određuju svoju budućnost u igri. Ratnik specijalizovana za umjetnost bliske borbe, Paladin koristi bela magija, čarobnjak može dovesti do kritične štetu neprijatelju, svećenica može tretirati drugima bafnut ili, kada je to potrebno, koristite strelice u borbi teških oružja su se kretale i Pistoler koristi pištoljima na kraćim udaljenostima.

Aika online igra je tradicionalna za ovu vrstu procesa igre - izravnavanje sve moguće načine, kao i nabavke oružja i oklopa. Važno je napomenuti da je igra samo povećati vještine od mentora u vašem gradu, a ne automatski. Da biste to učinili, uzeti razne zadatke, ubiti čudovišta, prikupiti pao od njih i prodavati ih stvari. U Aika online može okupiti grupu istomišljenika i hodati u racijama u tamnici, i nakon dostizanja svoj nivo lika 45, možete ići s prijateljima svog naroda u raciji na druge nacije. Ako ste osvojiti, možete postati vlasnik različitih artefakata koji se mogu zamijeniti za nagrade.

Da igrati online Aika nisi dosadno, programeri nude vam da dobijete krilati asistent - rasprava. Da biste to učinili, morate izvesti poseban potragu. Zatim odaberite element za raspravu na raspolaganju, i idite na pumpa je paralelno sa njegovom karakteru. Nakon nivo 40 moći ćete kupiti nosač. Svi lakatsiyah u igri Aika online postoje likovi koji može držati vas iz igre prije odlaska na određenu lokaciju. U Aika online igraju kao da igraju za one koji cijene šale, humor i bitka. Igračka je bio vrlo zauzet i neće dopustiti da vas i vaše prijatelje dosadi.