Age Of Fury

Alternativni nazivi: Age Of Fury

Age Of Fury igra dizajniran posebno za iPhone i iPad - moderne tehnologije, koji rade na temelju operativnog sistema iOS. Projekt je implementiran u omiljeno mnogih igračima strateškog žanra i sadrži elemente PVP. Igra je pogodan ne samo za one koji ne mogu zamisliti svoj život bez fantazija igra bitke. Ova aplikacija - odličan način za provesti minutu ili dvije na putu do posla, čekanje u redu ili u pauzi za kafu na poslu. Bright grafike, jednostavan i pristupačan sučelje, dobra gameplay - sve ovo je najbolje opisuje Age of Fury.

Age Of Fury online - odlična prilika da se osjećaju kao moćan gospodar rata, boriti za čast i slobodu svoje kraljevstvo. Možete izgraditi svoj vlastiti jedinstveni vojsku od najjačih i najhrabriji vitezovi. To je samo hrabri ratnici, kao i ti, u mogućnosti osvojiti i postići sve svoje ciljeve.

Za početak igre, će morati preuzeti i instalirati ga na vaš Apple-uređaj. Da biste instalirali Age Of Fury potrebna je registracija, osim možda u AppStore. Morat ćete ući u prethodno postaviti lozinku na svoj mobilni telefon ili tablet, a nekoliko sekundi kasnije igra će već biti instaliran i otvoren za istraživanje.

Projekt omogućuje vam da se pridružite timu. Ako tvoji prijatelji igraju Age Of Fury online, podijeliti svoje raspoloženje i ideje, onda ste upravo stvoreni jedno za drugo (dobro za jedan tim tako precizno). Vi ćete biti u mogućnosti u nekoliko sekundi za stvaranje vlastite klan, pozvati ga i istomišljenika prijatelji u budućnosti, zajedno da se bore protiv neprijatelja. U tom slučaju, ako smatrate da je laik Generala u stvari, nije spreman da vlada cijelu vojsku, vi ćete biti u mogućnosti da se bave i steknu iskustvo u vojsci, spajanje jedan od postojećih klanova. Ukratko, vam dosadi jednostavno neće imati vremena - komunikacija sa postojećim i novim prijateljima napravio odmah odgoditi vas, ali osnovna ideja će omogućiti sat na razgovor o realizaciji i razvoj različitih strategija.

Igra Age Of Fury će vas studiranje (i uz to, stvarajući novi) priču o vojni sukob između stanovnika Vozrdivshihsya zemljišta i agresivno uma stanovnici regije svijeta. Ovaj rat traje već više od trideset godina, a danas njegov ishod ovisi isključivo o vama i vašem timu. Ukupno raspon igrača će biti dostupna nekoliko osnovnih karaktera utrke:

1. Human.

2. Elven.

3. Ćudljiv.

Uprkos njihove nezavisnosti, sve rase moraju ujediniti u lice neprijatelja. Zajednički napori i dozvoljeno da se konačno disati uzdah olakšanja - zlo je poražen. Međutim, radost pobjede trajao dugo - nakon kratkog vojnog primirja mezhdurasovye sukobi razbuktati s novom snagom. Šta sve bi to moglo dovesti? Saznajte kada počnete da igrati Age Of Fury! Požurite i preuzeti sebe i recite nam o igri pronalaženje prijatelja.