Ace Combat Assault Horizon

Alternativni nazivi: Ace Combat Assault Horizon

Sistemski zahtjevi:

Procesor: Intel Core 2 Duo @ 2. 2 GHz / AMD Athlon 64 X2 5000+

Oozu 2 GB

Grafička kartica: 512 MB

disku: 16 GB

& nbsp;

Ace Combat Assault Horizon - Arcade zrakoplovstva simulator, koji nastavlja tradiciju jednog od serije najviše dugotrajni žanra. U Ace Combat Assault Horizon će igrati ne tako dalekoj budućnosti, a posebno u 2015. godini. Protagonist igre, pukovnik biskup, vođa eskadrile vojnih snaga Ujedinjenih nacija, ispunjavanje još jedan zadatak da uništi radikalne banda zove i laquo; Blatnoi & raquo; na uputstvima združene snage ruskog ratnog vazduhoplovstva i NATO-a. Tokom leta, avion se pojavila niotkuda, morskog psa usta naslikan na brodu i obori ga biskup prisiljeni da izbacivanje, au međuvremenu je avion sa ajkula čini zaokret i uzima bespomoćne pilot RAM-a. Ova priča mogla zabaviti bilo koga, ali igra Ace Combat Assault Horizon nije tako jednostavno i ovaj meč - samo san od protagonista, ali realnost je da je hrabar pilot bori s pobunjenicima negdje u sjevernoj Africi, ali mnogi od događaja iz njegovih snova početi ostvariti u stvarnom životu pilot.

& nbsp;

Gameplay

& nbsp;

Višegodišnji Arcade prošlosti serija ne daje joj pravo na ponosni naslov simulatoru leta, ali izgleda da Ace Combat Assault Horizon, a to nije bilo potrebno. Kontrola igre je izgrađen jednostavno nigdje, a glavni fokus je na zvučnik, a ne na autentičnost. Na primjer, Ace Combat Assault Horizon kupiti avion ili neke fantastične kitova tijela ili oružje ne čini velike probleme, sve je radnja se odvija u nepoznatom sukobu u kojoj rame uz rame borbi ruskih i NATO piloti, a glavni neprijatelj je organizovana kriminalna grupa u Rusiji prostranu ime i laquo; Blatnoi & raquo;. Međutim, igra Ace Combat Assault Horizon je postala prva svih dijelova serije, koji se održava na planeti Zemlji, a ne u nekom imaginarnom svijetu s nepoznatim kontinentima, ali na manje poznato avion. U Ace Combat Assault Horizon može igrati na bilo koji avion, dizajniran za Real uzorke, pa čak i spasiti puno ime modela, kao i borbenih helikoptera američke ili ruskog porijekla. A & nbsp;

je već veliki korak ka simulacija, koji malo bi se očekivati ​​od kreatora jednog od najzanimljivijih i najpopularnijih serija kompjuter u svom žanru.

& nbsp;

CRA

& nbsp;

da podstakne želju među ljubiteljima Ace Combat Assault Horizon kupiti novu verziju, programeri su pripremili niz zanimljivih iznenađenja. Najzanimljivija od njih je režim kontrole CRA. Suština ovog režima je da se pojednostavi sistem borbe. Dakle, ako ste seli na repu vašeg protivnika, koji je lud ritam počinje da maše i ustane poletni, skretanja, pa je cilj takve turbulentne meta ne izgleda moguće, onda pritiskom dva dugmeta, vaš avion će biti bačen u nevidljivi i laquo; koridor & raquo;, ponavljanje putanju cilja. Nemojte brkati ovaj režim sa autopilotom, jer ako ne s vremena na vrijeme da se prilagodi putanju u letu za ciljem, možete ostaviti i laquo; & raquo;, hodnik i RAK može automatski isključiti. Inovacija je dočekan s oduševljenjem i potpuno migrirali u multiplayer bitke, ali nisu svi igrači bili su oduševljeni takav poduhvat, i za njih u multiplayer funkcija je dodao da se stvori bojno polje, gdje možete koristiti RAK-a.

 

Sve najbolje igre online. Heroes Žanrovi Tagovi