Bookmarks

Igra gomila Brothers online

Igra Fart king Bros

gomila Brothers

Fart king Bros

Centralni likovi u igri su dva brata plemena. Ochesyvaya područje oko njihovog kampa, otkrili su da je neko razbacane komade svetog totema. A sada morate da se vratite sve dijelove na mjestu. Vi ćete biti u mogućnosti da biste dobili pomoć prijatelja u ovom poslu, jer možete igrati mod za dva.
U davna vremena, pleme Aboridžina vrlo volio krumpir, jer im je dala super moć. I onda jednog dana, od plemena je bio ukraden njihov sveti totem. Da ga vratim, dva mlada lovca su upućeni na pravo mjesto. Prikupiti sve kontrolne totem oba domorodaca zajedno. Također, igra sugerira mogućnost istovremenog igre za dva korisnika.
On je služio kao šef plemena dva brata. Oni su čuvali hram. Bilo je to iz njihovog plemena ključ za proročišta, živeo je božanstvo. To se dogodilo tako da jedan dan kad je zaspao na dužnosti i ljudi iz drugog plemena su ukrali ovih bogova. Ali naša braća tijekom budan i krenuli u potragu za njima. Oni koji u procesu izgubila u bjekstvu bogova. Sada braća moraju pronaći sve bogovima i da ih vratimo na svoje mjesto.
Nekoliko kolega domorodaca plemenski vođa postavila zadatak - prikupiti sve artefakte i staviti ih na oltaru totem da biste ga aktivirali. Totem potrebno da šaman uz njegovu pomoć donijeti kišu, koja je tako potrebno u polju osuši.
Move domorodaca tipke sa strelicama i ASDW.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more