Bookmarks

Igra Throne Kingdom at War online

Igra Throne Kingdom at War

Throne Kingdom at War

Throne Kingdom at War

Vrijedno je monarha da dušu dade Bogu, posebno ako se to odjednom desilo, kako započinju svađe i borba za prijestolje. Sjaj zlatne krune privlači one koji su vrijedni i potpuno nedostojni. U Amarskom kraljevstvu umro je vladar ne ostavljajući iza sebe ne samo nasljednika, nije razmišljao ni o prijemniku. Vladao je dugi niz godina i držao u čeku nekoliko zemalja odjednom, a nakon njegove smrti sve se raspalo. Dobrodošli u alternativnu igru u200bu200bSrednjovjekovnog prijestolja u ratu. Gospodar porijekla ima pravo da zatraži prijestolje. No, dug put vodi do postizanja cilja, popločanog leševima neprijatelja, kao i kreativnog rada u korist svih subjekata. Nakon svađa i svađa, kraljevstvo je u propast, vrijeme je da razmislite o oživljavanju prošlosti i izgradnji moćnog i jakog carstva. Započnite izgradnju zgrada i građevina, podižite obrazovanje građana na najviši nivo, gradeći Akademiju i provodeći istraživanja na njoj kako bi stekli pristup novim mogućnostima. Proširite i napunite vojsku novim vojnicima: kopljima, vitezovima, strijelama, izviđačima, konjicom. Trenirajte ih i neprestano povećavajte nivo borbe, ne štedite novac i snagu. Prije svega, razmislite o zaštiti grada, jer će neprijatelji pokušati napasti bez uspjeha. Neka tvrđava postane neupadljiva. Međutim, nema ničeg vječnog i bez obzira na to kako se jačate i razvijate, uvijek postoji neko ko je jači. Stoga je vrijeme za razmišljanje o ulasku u Uniju ili uspostavljanju vlastitog poretka. Surađujući sa svojim susjedima, možete se suprotstaviti bilo kom neprijatelju, ma koliko on bio jak. Ali ne vjerujte potpuno svima. Potrebno je strateški razmišljati, uzimajući u obzir posljedice svojih koraka, ne činiti nepristojne radnje. Personifikacija korisnika u igri će biti Hero. Glavni je Gospodinov zapovjednik i njegov najbliži suradnik. Ne dozvolite svom šefu, neprestano se usavršavajte, stječući nove vještine, moćno oružje. Predvodeći vojsku u kampanjama, Hero ju jača i značajno povećava šanse za pobjedu. Postepeno postaćete jaki i gotovo nepobjedivi, ali to se neće dogoditi ubrzo. Ali zapamtite da među najbližim prijateljima mogu biti neprijateljski špijuni ili otpadnici koji su prodani za denar. Uvijek budite u straži, ne dozvolite da vas i vojsku iznenade iznenađenja. Opravdajte nade Gospodnje i pomozite mu da osvoji prestol za kojim žudi. Značajke igre
• Odlična grafika. Svi detalji su jasno vidljivi, boje su zasićene, a gradacije boja pomažu u razlikovanju između drugih ljudi i zemlje. • Harmoničan dizajn zvuka sa odgovarajućim specijalnim efektima. • Igračka je predstavljena na svim vodećim jezicima, među kojima je i ruski. • Uz besplatnu priliku za razvoj igranja, nudi se plaćeni sadržaj. Pomaže proći neke korake brže i efikasnije se kretati prema zacrtanom cilju. Za one koji više vole samostalno prevladati poteškoće, postavke uključuju funkciju blokiranja slučajnih kupovina. • Učesnici mogu kreirati vlastite narudžbe ili se pridružiti postojećim. • Morate dovršiti zadatke, učestvovati u zadacima i borbama sa drugim igračima. Šta da radim
Iako je igra stvorena za mobilne uređaje, na svoje računalo možete preuzeti i Throne Kingdom at War. Obe opcije imaju svoje pozitivne aspekte. Igrajući se na računaru, vidjet ćete šta se događa na bojnom polju u svoj svojoj slavi i detaljima. Ali igrajući se na tabletu ili telefonu, igračka će uvek biti uz vas, omogućavajući vam da u svakom trenutku učestvujete na narednom putovanju. Tokom događaja otvaraju se nove mogućnosti u svim smjerovima:
• Izravnavanje heroja
• Izgradnja
• Razvoj teritorija
• Rudarstvo i proizvodnja robe
• Vojna veština
• širenje njihove zemlje
 
Igra prijestolja u ratu nudi okupiti i naoružati vojsku koja se sastoji od dobro usmjerenih strijelaca, upornih opsadnih trupa, hrabrih oružja, nesebičnih vitezova i promatračkih izviđača. Svakoj vrsti vojske potrebne su odgovarajuće uniforme, ali moraju je periodično usavršavati kako bi se povećale šanse za pobjedu. Ovaj postupak ima čitav lanac radnji od vađenja resursa, izgradnje zgrada i proizvodnje raznih predmeta. Što više udubite u događaje, to će više inovacija donijeti Throne Kingdom at War igra. Ubrzo se ne može samostalno suočiti sa napadima neprijatelja. U određenom trenutku, čovjek ne može bez podrške saveznika, i stoga stupaju u saveze i zajedno vode bitku. Igrači imaju priliku učestvovati u borbama PvP-a i PvE-a što će imati povoljan učinak na iskustvo. U doba primirja trenirajte vojnike održavajući ih u dobroj formi svakog minuta. Istraživanje koje su proveli naučnici koje je grad privukao dobrom slavom svog vladara takođe će pomoći da postane jači. Izgradite akademiju za njih i oni će izmisliti korisne uređaje, napitke, materijale i tehnologije. Uz njihovu pomoć, dostići ćete nove visine u ekonomiji i vojnoj vještini, čineći igru u200bu200bTron Kingdom na Varu zanimljivijom. Pored toga, periodično se objavljuju ažuriranja dodajući nove crte linije.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more