Bookmarks

Igra dijete ginseng online

Igra Ginseng Baby

dijete ginseng

Ginseng Baby

Alfred - dobri stari čarobnjak jednom živio u velikom gradu. Ali vremenom, sve je zbrka je bio umoran i on je odlučio da se udalje od gradova i žive u ruralnim područjima. Tako je kupio malu kuću od ljudi. Ali, kao što je bio po prirodi neumorni i nije mogao sjediti u stanju mirovanja, a onda sam odlučio da ginsenga korijenima. Za to, on je ograđen teren i posejao svoje seme. Sada samo treba čekati na pojavu sadnica. Igra Ginseng Baby vas i pomoći će naš čarobnjak za berbu plodova koje su već odrasla. će polje rupu iz koje će se pojaviti, zatim nestati voće pred nama na ekranu. Morate čim plod da se povuče ga iz rupe. Time ćete se klikom na fetus i vuče ga do vrha. Glavna stvar sve ovo brzo, jer je broj plodova koji se pojavljuju iz zemlje u svakom trenutku će se povećati, a ako nemate vremena da ga izgubim
Igra Ginseng Baby prilično uzbudljivo i da će razviti u vama agilnost i naravno brzinu reakcije. Otvaranje Ginseng Baby na našoj web stranici imate zabavno, i što je najvažnije zanimljivo provode svoje vrijeme za ovu igru.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more