Igra Kimbo - Smurfs, koji voli putovati. To nije uvijek kod kuće, pa čak i njegovi rođaci su zaboravili kako izgleda smurf. Nedavno, junak je došao u svoje selo i ponovo zasobiralsya planinarenje. Idi na neumorni putnik, da vidi svijet zajedno, ali će se morati brzo pobjeći, spretno skačući preko prepreka. Management - strelice. online

Igra Run Cinbo Run 2

Kimbo - Smurfs, koji voli putovati. To nije uvijek kod kuće, pa čak i njegovi rođaci su zaboravili kako izgleda smurf. Nedavno, junak je došao u svoje selo i ponovo zasobiralsya planinarenje. Idi na neumorni putnik, da vidi svijet zajedno, ali će se morati brzo pobjeći, spretno skačući preko prepreka. Management - strelice. (Run Cinbo Run 2):

Kimbo - Smurfs, koji voli putovati. To nije uvijek kod kuće, pa čak i njegovi rođaci su zaboravili kako izgleda smurf. Nedavno, junak je došao u svoje selo i ponovo zasobiralsya planinarenje. Idi na neumorni putnik, da vidi svijet zajedno, ali će se morati brzo pobjeći, spretno skačući preko prepreka. Management - strelice.

Sve najbolje igre online. Heroes Žanrovi Tagovi