Bookmarks

Igra Catch čudovište online

Igra Catch The Monster

Catch čudovište

Catch The Monster

Ocean - koliko zanimljive, misteriozne je skriven u dubinama mora. Mnogi narodi svijeta, postoje mnoge legende o različitim morskim čudovištima koji žive pod vodom. A ako postoje čudovišta, koja je, kao i likovi koji su se love. Danas se igra Catch The Monster smo upoznati s muškarcem Pete. On živi u našem modernom svijetu, i od djetinjstva je bio drag od legendi mora čudovišta. Kada je odrastao stariji je postao kapetan broda i kako je odlučio da se upusti u avanturu. Nakon što je čuo da je u jednoj od potoka u blizini malog otoka vidi neshvatljivo bića. Otplovio na otok naši junaci odlučili pokušati uhvatiti mnogo podataka uzoraka bića. Ti i ja da mu pomognem u ovom ribolovu. Iznad vidimo sidro kojim će se dogoditi ribolov. Dole u dubinama mora će plutati raznih morskih stvorenja. Kao što ćete vidjeti će biti sidro na ljuljački kao klatno. Morate izračunati putanju kretanja armature i čudovište da kliknete na ekranu. Onda se sidro padne i ako ste sve ispravno uradili, vi ćete uhvatiti čudovište i podići. Tako da će uhvatiti čudovišta i dobit boda
Igra Catch The Monster ima zanimljivu priču i sigurni smo da ćete provesti zabavno vrijeme igrajući ga. Također se možete dogovoriti neku vrstu više konkurencije jedne riječi čudovišta. Jednostavno pozvati svoje prijatelje da igraju s vama. Open Catch The Monster na našoj web stranici i pokazati svima da ste najbolji hvatač mora čudovišta.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more